Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği Sıla’nın 7 günlük Harbiye konser serisinin ikincisi dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. Sıla, biletleri günler öncesinden tükenen konserde Harbiye’yi dolduran yaklaşık 5000 hayranına yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde 10 yıllık kariyeri boyunca seslendirdiği sevilen şarkılarına yer veren Sıla, konser serisinin ikinci gününde de 3 saatten fazla kaldığı sahnede toplam 35 parça seslendirdi.

İKİNCİ GÜNE İKİ FARKLI KIYAFET

Harbiye’deki konser serilerinde kostümleri ile de dikkat çeken sanatçı, dün akşam Balmain ve Douze Studyo elbiseleriyle yine göz kamaştırdı.

ŞARKILARIMIN ÇOĞUNU AYRILIK KISMINDA YAZDIM

6 bölümden oluşan ‘On’dan Kalan’ konser serisini seyircilere anlatırken ‘Ayrılık’ kısmında büyük alkış alan Sıla, “Sizde mi en çok ayrılığı seviyorsunuz. Ben de şarkılarımın çoğunu ayrılık kısımlarında yazdım “dedi.

SEZEN AKSU'NUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI EDİP AKBAYRAM'I ALKIŞLATTI

Sıla, dün akşam 64’üncü yaşına giren Sezen Aksu’yu da unutmadı. Sıla, “ O bizim hayatımıza çok girdi, çok dokundu ona çok borcumuz var” diyerek Sezen Aksu’nun ‘Belalım’ şarkısını söyledi. Tüm şarkı boyunca Minik Serçe’nin fotoğraflarının yer aldığı Harbiye’deki dev barkovizyonda İyi ki doğdun Sezen Aksu yazısı yazılıydı. Konserin ikinci yarısına başlarken de yine Minik Serçe’yi unutmayan Sıla, “En az bir Sezen Aksu şarkısı dinlemeden ayrılık olmaz” dedi.

Sıla’yı Harbiye’deki ikinci gününde dinlemeye gelenler arasında ise Edip Akbayram, Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen, Bade İşçil ve Dilan Çıtak da vardı.

Sıla’nın benim hayatımda çok önemli bir yere sahip olan Edip Akbayram da bu akşam burada demesi üzerine Harbiye’deki binlerce kişi ayağa kalkarak usta sanatçıyı alkışladı. Bunun üzerine Sıla “Tüylerim diken diken oldu” dedi.

Sıla, konserin son kısmında yoğun istek üzerine ‘Kafa nereye biz oraya’ şarkısı ile bis yaptı. Sevilen sanatçı, şarkının bir bölümünde ise kendi cep telefonuyla Harbiye’deki binlerce seyirciyi çekti.

Tuba Büyüküstün, Sıla'yı izleyen ünlü isimler arasında yer aldı.

HARBİYE’DE 5 GÜN DAHA SAHNE ALACAK

7 günlük Harbiye serisinin ilk iki gününü geride bırakan başarılı sanatçı, 14, 21,25,27,29 Temmuz tarihlerinde de Harbiye’de sevenleriyle buluşacak.

Editör: TE Bilisim