Rock müziğin en önemli temsilcilerinden yaşayan efsane Teoman, önceki gün İstanbul'un yeni gözde eğlence merkezi haline gelen Vadi Açıkhava sahnesinde, sevenleriyle buluştu.
Hit parçalarını hep bir ağızdan, sevenleriyle birlikte seslendiren Teoman, açılış şarkısı olarak 'Duş'u seçerek sert bir giriş yaptı. 'İstanbul'da Sonbahar' ve 'Gönülçelen' gibi hit parçalarının girişlerinde Ukulele ve gitarıyla akustik performansı sergileyen ünlü rockçı, seyircisinden tam not aldı.
'Zamparanın Ölümü' adlı şarkısını seslendirirken, şarkı sözlerini unutan Teoman, "Sözleri Unutmuşum, ekip arkadaşlarıma sormam lazım." Diyerek, konserin en ilginç anlarına imza attı. Seyircinin enerjisini, sahne performansına yansıtan Teoman, Vadi Açıkhava'yı dolduran dinleyicisine unutulmaz bir gece yaşatmayı başardı.
Teoman konserini dinlemeye gelenler arasında dikkat çeken bir diğer isim ise 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze ile sancılı boşanma süreçleriyle magazin gündeminde olan oyuncu ve sunucu Seçkin Piriler objektifleri yansıyan isim oldu.
Yeni Jüri Danilo
TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef adlı yarışma programının yeni jüri üyesi İtalyan şef Danilo Zanna ve şef Somer Sivrioğlu, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdılar. Yeni sezon çekimlerine başlayan yarışma programının, çekim arasını Kaşıbeyaz restoranda yemek yiyerek değerlendiren ünlü şefler, restoran çıkışında birlikte objektiflere poz verdiler. Somer Sivrioğlu, ‘yeni şefimiz’ sözleriyle İtalyan şefi tanıtırken, Danilo Zanna ise, “Masterchef’in yeni jüri üyesi oldum. Bakalım beğenecek misiniz?” Diyerek, yeni sezonda yarışma programında boy göstereceğini dile getirerek, izleyicisinin beğenisini merak etti. İkili objektiflere gülümseyerek poz verdikten sonra araçlarıyla Vadistabul’dan ayrıldılar.
Editör: TE Bilisim