SULTAN'A SEVGİ SELİ


Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray, Atlaspark Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Alışveriş merkezinin içinde yer alan Cineatlas Sineması'nın açılışını yapan Şoray'a sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Yönetmenliğini üstlendiği sinema filmi "Uzaklarda Arama" nın heyecanını yaşadığını belirten Türkan Şoray, merakla beklenen albümünün Kasım ayında raflarda olacağının müjdesini de verdi.

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray geçtiğimiz hafta sonu Atlaspark Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.


Sevenleri tarafından sevgi seliyle karşılanan Şoray, önce alışveriş merkezinin içinde yer alan Cineatlas Sineması'nın açılışını yaptı.

Sinema salonlarının Türk Sineması için çok önemli bir kazanım olduğunu belirten Şoray "Sinemamız adına gurur verici bir olay. Bu salonda yakın zamanda benim filmim de oynayacak. Atlaspark'ı çok beğendim. Galada da buluşuruz inşallah." dedi.

Türk Sinemasının Sultanı, açılışın ardından alışveriş merkezini hınca hınç dolduran sevenleriyle buluştu.

Kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında bir hayli duygulanan Şoray, sevenleriyle tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yönetmenliğini üstlendiği "Uzaklarda Arama" adlı sinema filminin heyecanını yaşadığını belirten Türkan Şoray, hazırlıklarını tamamladığı ve merakla beklenen albümünün Kasım ayında raflarda yer alacağının müjdesini de verdi.
Editör: TE Bilisim