Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de Kurban Bayramı nedeniyle hayranlarının karşısına çıkan Süper Star Ajda Pekkan, dans şovuyla büyük alkış aldı.
 
Kurban Bayramı’nda Merit Crystal Cove Hotel’de vereceği iki ayrı konserin ilkinde kendisini dinlemeye gelen hayranlarının karşısına çıkan Süper Star Ajda Pekkan, konuklarının bayramını kutladıktan sonra unutulmaz şovuna başladı. Nur Yerlitaş imzasını taşıyan kostümü ile dikkatleri çeken Ajda Pekkan, gördüğü yoğun ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi. Konuklarının Kurban Bayramı’nı kutlayarak performansına başlayan Süper Star, “Bu bayramı gerçek bir şölen gibi kutluyoruz. Biraz heyecanlıyım. Bu gece hep beraber şarkı söyleyelim. Herkes bana eşlik etsin. Bildiğiniz şarkılarda kendinizi kaptıran, olur mu?” dedi.
 
Kendisini dinlemeye gelenler arasında gördüğü modacısı Nur Yerlitaş’a da selam veren Ajda Pekkan, “Yüreği güzel insan, kıyafetler için çok teşekkür ederim” diyerek konuklarına Nur Yerlitaş’ı alkışlattı.
 
Konserine yavaş parçalarla başlayan Süper Star Ajda Pekkan, daha sonra tempoyu yükseltti. Özellikle “Seveceğim” isimli parçası sırasında yaptığı dans şov ile hayranları tarafından ayakta alkışlandı. Ajda Pekkan’ı dinlemeye gelenler arasında Nur Yerlitaş’ın yanı sıra son zamanların Instagram fenomeni Murat Ovuç, oyuncu Sermiyan Midyat ve şarkıcı Yavuz Bingöl de vardı.
Süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'ta muhteşem bir konser verdi.
Editör: TE Bilisim