Müzik Direktörlüğü ve şarkı sözlerinin Türkçe’ye uyarlanmasının Emre Yılmaz tarafından yapıldığı TİM Maslak Show Center’daki gösterilerde, seslendirmeyi Hakan Meriçliler, Oktay Kaynarca, Levent Özdilek ve Onur Kırış gibi ünlü isimler gerçekleştirdi. TİM Maslak Show Center’da dün düzenlenen basın toplantısında, Hakan Meriçliler ve Levent Özdilek, Susam Sokağı’ndaki rollerini anlattılar. Toplantıya Susam Sokağı’nın ölümsüz karakterleri Edi ve Büdü de renk kattı.
Profesyonel dansçı ve aktörlerin rol aldığı Susam Sokağı Live, muhteşem müzikleriyle ve sahne performanslarıyla İstanbullu çocuk ve anne-babalara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Levent Özdilek - Hakan Meriçliler
Wannabe tarafından düzenlenen Susam Sokağı Live’in eğlenceli ve keyifli performansını görmek isteyenler, biletlere tüm Biletix gişeleri ve biletix.com’dan ulaşabilirler.

Hakan Meriçliler
Seslendirme:
Hakan Meriçliler (Büdü), Oktay Kaynarca (Edi), Levent Özdilek (Baby Bear), Onur Kırış (Minik Kus), Gülnur Gökçe (Abby), Emre Yılmaz (Grover), Oya Akar (Zoe), Ete Kurttekin (Kurabiye Canavarı), Cana Çankaya (Rosita), Ali Hekimoğlu (Elmo), Gökhan Özdemir (Telly Monster), Bülent Tekakpınar (Kont), Ete Kurttekin (Oscar).

Susam Sokağı:
Susam Sokağı yurt dışında bilinen adıyla Sesame Street, 1980’li yılların başında Amerika’da tüm dünyayı dolaşarak canlı gösteriler düzenleyen bir şova dönüştü. Broadway müzikali kalitesinde gerçekleştirilen şovlarıyla Susam Sokağı, çocukların olduğu kadar, 80’li ve 90’lı yıllarda çocuk olmuş yetişkinleri de kendi çocukluklarına döndürdüğü için, aileler tarafından büyük ilgi görüyor. 
Editör: TE Bilisim