Tarkan’ın Açıkhava konser maratonu, 32 kişilik orkestrası eşliğinde ‘Ahde Vefa’ albümündeki unutulmaz Türk Müziği şarkıları ve “Cuppa”nın da yer aldığı sevilen pop şarkıları ile başladı.
Yılın “Tarkan Zamanı” Harbiye Açıkhava’da yine binlerce müzikseveri ayağa kaldıran Tarkan, açılışı Türk Müziği klasiklerinden olan “Dönülmez Akşamın Uykundayız” şarkısıyla yaptı.

İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserin birinci bölümünde Megastar Tarkan, “Ahde Vefa” albümünde yer alan “Nasıl Geçti Habersiz” ve “Veda Busesi” gibi şarkıları seslendirdi. Bu bölümde Tarkan, “öğrendiğim ilk şarkı” diyerek “Zeytin Gözlüm” şarkısını da söyledi.

Binlerce kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecenin devamında ise Tarkan, yeni şarkısı “Cuppa”nın da aralarında yer aldığı sevilen pop şarkıları ile sürdü.

Tarkan, sevenlerine büyük bir sürpriz yaparak “birçok kişinin yüreğine dokunacak” sözlerinin ardından “Üşüdüm” isimli şarkısını ilk kez ilk kez Açıkhava’da seslendirdi.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Revna Demirören, Hakan Sabancı, Aslışah Alkoçlar, Şükran Güzeliş, Nilgün Belgün, Çağla Şikel, Tuba Ünsal, Emel Yıldırım gibi ünlü isimler de vardı.

İstanbul Tarkan’a doymuyor


On bir yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu yıl da sahne almanın heyecanını yaşayan Megastar, toplam 7 konserde sevenleriyle buluşacak.

Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım organizasyonuyla 4, 6, 7, 9, 10, 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.


Konserden notlar:


- Tarkan konserine “Sanat ve müzik bizleri birleştiriyor, moral veriyor. Bu gece amacımız dertlerinizi burada bırakıp evinize mutlu ve umutlu dönmeniz.” diyerek başladı.

- Konserin ilk bölümünde “Ahde Vefa” albümündeki Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan, albümde birlikte çalıştığı hocası Ali İhsan Kısaç’ı taktim etti. Ali İhsan Kısaç, “Ahde Vefa” albümünün müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü üstlendi.

- Tarkan şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden tüm Açıkhava’ya “Müzik ilaç gibi değil mi, iyi geliyor.” dedi.

- Konserinin ilk yarısında Türk Sanat Müziği şarkıları seslendiren Tarkan, sevenlerine “Sınıfı geçtik mi?” diye sordu. Megastar’ın bu sorusuna Açıkhava’yı dolduran sevenleri ayakta alkışlayarak cevap verdi.

- Tarkan’ın Türk Müziği bölümündeki kıyafetlerini Gülnur Güneş, Pop Müziği bölümündeki kıyafetlerini ise Hatice Gökçe tasarlandı.

Tarkan'ın 2. gecesinde konseri izlemeye ünlü yağdı!

Açıkhava'da Tarkan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Konser serisinin ikinci gününe iş, sanat ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Tarkan bu yıl sevenleriyle iki farklı orkestra ile buluştu. Konserine “Dönülmez Akşamın Ufkundayız” şarkısıyla başlayan ve “Ahde Vefa” albümündeki Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan'a ilk bölümde Ali İlhan Kısaç'ın yönetmenliğindeki 32 kişilik bir orkestra eşlik etti.
Türk Müziği şarkıları ile Açıkhava'da büyülü bir hava estiren Tarkan, konserin ikinci yarısında “Cuppa”nın da aralarında yer aldığı ve hep bir ağızdan eşlik edilen pop şarkıları ile bütün Açıkhava'yı coşturdu. “Aşk Gitti Bizden” şarkısı ile konserini kapatan Megastar, seyircinin yoğun ısrarı üzerine “Cuppa” şarkısıyla bis yaptı.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde Megastar'ı dinlemeye gelenler arasında Cem Yılmaz, Ahu Yağtu, Demet Akbağ, Sedef İybar, Fulya Terim, Buse Terim Zeynep Ilıcalı, Özge Ulusoy, Ozan Güven, İdil Tatari gibi ünlü isimler de vardı. Cem Yılmaz’ın Tarkan konserine yeni sevgilisi Ebru Şallı yerine eski eşi Ahu Yağtu ile gitmesi dikkat çekti.


Editör: TE Bilisim