Tarkan, 2 yıllık aranın ardından her yıl heyecanla beklenen ve 6 gece süren Açıkhava maratonuna 20 Eylül, Cuma akşamı gerçekleştirilen ilk konseri ile başladı. Gece boyunca yağan yağmura rağmen Açıkhava’yı dolduran sevenlerinin şarkılara tek bir ağızdan eşlik ettiği konserde Tarkan, “Dudu”, “Kış Güneşi”, “Hepsi Senin mi?” gibi klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra son albümünden “Yolla”, “Biz Çocukken”, “Çok Ağladım” gibi şarkılarını da seslendirdi.

Yılın “Tarkan Zamanı” yine binlerce müzikseveri bir araya getirdi. İki yıllık aranın ardından Harbiye Açıkhava’ya geri dönen Tarkan, sahneye geçmişten günümüze kliplerinden görüntülerin yer aldığı özel bir açılış videosunun ardından “Yolla” şarkısını seslendirerek dinamik bir başlangıç yaptı. İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserde Megastar, eski ve yeni şarkılarının yer aldığı 22 şarkıdan oluşan repertuvar ile sevenlerine enerjisi her dakika yükselen unutulmaz bir gece yaşattı.

Tarkan, Harbiye de ki ilk konserinde izleyiciyi coşturdu..

Tarkan, konserin ikinci bölümünde klasik gitar eşliğinde “Unutmamalı”, “Gülümse Kaderine”, “Vazgeçemem” gibi şarkılarını akustik olarak seslendirdi. Ayrıca binlerce kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecenin ikinci yarısında Megastar Tarkan’ın sözleri Nazan Öncel’e ait “Yalnızlar Treni” şarkısını da ilk kez seslendirdi.

Yağmura rağmen enerjinin hep yüksek olduğu konser, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyicilere görsel bir deneyim yaşattı. Konser sonunda yoğun istek üzerine tekrar sahneye dönen Tarkan, “Kedi Gibi” şarkısı ile Açıkhava’daki ilk gecesini sonlandırdı.

Altı konserlik Açıkhava maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Arzu Sabancı, Neslihan Sabancı ve Feryal Gülman gibi ünlü isimler de vardı.

Yılın “Tarkan Zamanı” devam ediyor

Megastar Tarkan’ın her yaz heyecanla beklenen Harbiye Açıkhava konserleri devam ediyor. Tarkan, 21, 23, 24, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde de Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

Tarkan, 5 akşam daha Harbiye Açıkhava da konser verecek.

Editör: TE Bilisim