Medya, iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı konserde Tarkan’ı izlemeye gelen konuklar eğlenceli vakit geçirerek şarkılara eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konsere hayranlarının ilgisi büyüktü. Eski ve yeni şarkılarını yaklaşık 7 binden fazla kişiye seslendiren Tarkan’a yoğun bir ilgi vardı. Yeni aşıklar Başar Savur - Burcu Esmersoy ve bir diğer sevgilisiyle katılan Ali Biçim ve sevgilisi Melis Tüzüngüç’ün yanı sıra Arzu Sabancı, Demet Sabancı Çetindoğan, Leyla Alaton, Dilek Hanif, Sedef Orman ve kızları gibi bir çok ünlü sima bu tarihi geceye tanıklık etti.

Ustaları unutmadı
Harbiye Açıkhava sahnesinde ilk konserinde muhteşem performansıyla göz dolduran Tarkan yaklaşık 7 binden fazla kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Son albümünden ‘Hop De’ şarkısı ile konsere başlayan Tarkan Vay Anam Vay şarkısı ile dinlemeye gelenleri coşturdu. Tarkan kendi şarkılarının yanı sıra Kayahan, Sezen Aksu ve Barış Manço gibi büyük üstatların parçalarını da seslendirdi.

'Ah Bu Yağmur Beni Öldürüyor'

Bir anda başlayan şiddetli yağmurla konsere ertelemeyi düşünen Tarkan ‘Sorma’ şarkısını seslendirdi. Şarkının içinde geçen ‘Ah bu yangın beni öldürüyor’ sözlerini değiştiren Megastar ‘Ah bu yağmur beni Öldürüyor’ diye şarkısını seslendirdi. Kovayla dökülürcesine yağan yağmura rağmen birkaç seyirci hariç kimsenin Açıkhava’yı terketmediğini gören Tarkan Tevetoğlu seyircilere ‘Tamam mı devam mı?’ diye sordu. Devam çığlıklarını duyunca neşelenen Tarkan Cem Karaca’nın ‘Islak Islak’ şarkısını seslendirdi. Şarkıda Üstüne basa basa “Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım” diyen Megastar 1 yıl sonra çıktığı Harbiye konserinin ilkinde sırılsıklam olunca esprili şekilde şarkı ile sitem etti. Yağmur yağmaya başladığı anda cemiyet ve iş hayatının hanımlarının araçları kapıya yanaştı. Burcu Esmersoy’un da aracı kapıda belirdi. Ancak şiddetli yağmura rağmen konser alanını terk etmeyen hanımlar oldukça şaşırttı. Özellikle Burcu Esmersoy’un yağmurla birlikte oturan sevgilisi Başar Savur’u kaldırarak dans etmesi objektiflerimize bu şekilde yansıdı.

Tarkan yağmur altında gerçekleşen konserde izleyiciyi büyüledi. 'Tamam mı devam mı?' diye izleyicisine soran Mega Star 'Tamam' cevabı alınca gülümseyerek konserine devam etti.


Tarkan peş peşe 5 konser verdikten sonra yoğun istek üzerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde bir konser daha vereceğini sahneden açıkladı. 
Editör: TE Bilisim