Başarılı oyuncu ve yönetmen Şüküri Çavuşay'ın (Shyqyri Caushaj), İstanbul Nişantaşı’nda sanatseverlere kazandırdığı "Tiyatro Teras", bu hafta Prof. Dr. Mehmet Çelik'i ağırladı.

Çok sayıda öğrenci ve tiyatrocu adaylarının katıldığı 1000 Fikir Yarışır 1000 Çiçek Doğar - "Mevlâna ve Aşk" adlı söyleşide, Prof. Dr. Mehmet Çelik, Mevlana felsefesinin sanat, şiir ve aşk üzerine etkilerini paylaştı. Hayatta karşılaştığımız güçlükler karşısında yılmamak gerektiğini söyeyen Çelik "Her ne iş yaparsak yapalık aşk ile yapmamız gerekir" dedi.
Söyleşide başarılı oyuncu Şüküri Çavuşay ve Mehmet Polat'ta hazır bulundu.
ÜNLÜ YÖNETMEN VELİ ÇELİK SORULARI YANITLAYACAK
Tiyatro Teras'ta 16 Temmuz 2017 pazar günü saat 17.00'de yönetmen Veli Çelik konuk olacak.Veli Çelik, sanat dünyasınıda ki tecrübelerini paylaşırken, kamera oyuncluğu ve diziler üzerine öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.
Tiyatro Teras'ta her hafta sanat, bilim, felsefe, psikoloji ve tarih alanlarında kendi alanında uzman hocalar seminer verecek. İlerleyen haftalarda Türkan Şoray, Benrnu Yıldırımlar gibi ünlü oyuncularda Tiyatro Teras'a gelerek deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.
Tiyatro Teras, el emeği tasarımları ve farklı atmosferi ile ustalardan ve öğrencilerden şimdiden tam not aldı.
Editör: TE Bilisim