Sanat, medya ve iş dünyasının ünlü isimleri de Tom Jones izlemek üzere konser alanında yerini aydı.Galler kaplanını izlemeye gelenler arasında Ajda Pekkan, Mehmet koçaslan, Hıncal Uluç, Haldun Dormen, Can Gürzap ve eşi Arsen Gürzap, Meltem Cumbul, Eser Yenenler ve Zeynep Farah Abdullah, Onur Baştürk, Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen, Behzat – Birgül Gerçeker çifti, Deniz Özerman, Metin Uca, Tolga Savacı ve Nermin Bezmen, Şebnem Bozoklu ve eşi Emre İzer, Zeynep Özder, Pelin Körmükçü, Erol Aksoy, Murat Dedeman, Celal Çapa, Leyla Alaton, Erol Evgin, Haldun Dormen gibi isimler vardı.

Ajda Pekkan mekana dostlarıyla birlikte tekne ile yanaştı. Tom Jones BKM'nin yaz konserleri kapmasında geldiği İstanbul'da sahneye çıkmadan hemen önce kulisinde poz verdi. Ünlü isimler sanatçı ile tanışıp birer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sanatçı binlerce hayranının çığlıkları ve alkışları eşliğinde sahneye çıktığında ilk olarak ‘’Hit or Miss’’ parçasını seslendirdi. "Bu akşam çok güzel bir akşam olacak, çok iyi vakit geçireceksiniz’ diyerek, dinleyicilerine söz veren Jones, sözünü tuttu. "mama told me", "just dropped in", "never gonna fall in love", "pussycat", "memphis", "hard to handle" gibi hitlerinin birbiri ardına söyledi. "delilah" söylenirken Boğaz kıyısında artan enerji, "seks bomb" ile tavan yaptı. tOM Jones'un İstanbul Boğazı'na karşı cverdiği bir partiye dönüşen konker "hat", "if ı only knew", "unusual" ile devam etti.

Tom Jones binlerce kişilik bir vokal eşliğinde tüm hitlerini seslendirdi ve gecenin sonunda tek tek orkestrasını tanıttı, seyircisine ve ekibine teşekkür etti. Sir Tom Jones ‘Unusual’ şarkısı ile geceye nokta koydu ama elbette seyirci onu hemen bırakmadı. Jones iki kez bis yaptı ve önce ‘Can-Can It’s Your Thing’ ardından ‘Kiss’ şarkılarını seslendirerek geceyi noktaladı.

Ajda Pekkan, Mehmet Koçarslan ile birlikte efsane sanatçı Tom Jones'i izledi.

Usta tiyatrocu Haldun Dorman, Tom Jones konserini Erol Evgin ile birlikte izledi.

EEfsane sanatçı Tom Jones İstanbullu hayranlarına müzik ziyafeti çekti.
Editör: TE Bilisim