TRT SANATÇISI OLMAK ÇOK ZOR, ASKERİYE GİBİDİR O KURUM

TRT sanatçısı olmak çok zor. Biz son temsilcileriz. Bizden sonra bir jenerasyon hali hazırda TRT’de yetişmeyecek gibi görünüyor. TRT sanatçısı olmak zirvelerin zirvesidir. TRT askeriye gibi. Medya dinleyicime ulaşmamda zaman zaman engel oluyor. İkinci çocuğu düşünüyoruz. UAAngeline Jolie’ye benzetilmekten rahatsız oluyorum. İnsanlar sürekli ona benzemeye çalıştığım için estetik operasyon geçirdiğimi söylemeye başlıyorlar. Eski halimi ya görmüyorlar ya işlerine gelmiyor.

Pop müziği söyleyen biri Türk Sanat Müziği okursa olay oluyor, hemen telefonlar yağıyor. Biz yaptığımız zaman ilgi görmüyoruz.

Hiç Rihanna, Lady Gaga falan dinlemiyorum.

Çocuğum okuldan kaçmış, bariyerlerden atlamış daha 7 yaşında. Ben kendi kararlarımı veririm yolumu bulurum diyor.



VATAN ŞAŞMAZ: ACUN BÜTÜN SUNUCULUK İŞLERİNİ ALDI ELİMİZDEN

10 yıl sonra tekrar Engin karakterini canlandırmaya başladım ancak bir film çekmeye başladığım için ayrıldım diziden.Fetih’in karşısında vizyona girdiğimiz için başarılı olamadık .Televizyon programı yok eskisi gibi, olanı da zaten Acun sunuyor. Acun’u gıptayla izliyorum. Bütün başarılı işlerde imzası var.

İZDİVAÇ PROGRAMI DEĞİL REALİTY SHOW YAPMAK YÜREK İSTER

Sabahları gülmekten vaz geçti televizyon izleyicisi, ağlamak istiyor. Evlilik programı sunar mıyım becerebilir miyim bilmem ama reality show yapmak yürek ister, ciğer ister. 89 yaşında dedem var benim, izdivaç programı izliyor. İzlerken de gülüyor kendi kendine utanıyor. Neden izliyorsun diye soruyorum, bizim zamanımızda flört yoktu, izliyorum hoşuma gidiyor diyor. Orada yaşıtları teyzeler de var, bakıyor inceliyor “Hmm, başörtülü müymüş…” diyor. Hangi programı sunarsın dersen, Canlı Para programı derim. Bazen televizyondan uzanıp “Engin Altan bırak şu mikrofonu ben sunacağım” diyesim geliyor. Bazen izlerken müdahale etmek istiyorsun.

HUYSUZ VİRJİN İLE EKRANDA MÜCADELE ETMEK ZOR


Seyfi Dursunoğlu’yla mücadele etmek çok zor. Onun kadar hazır cevap olamayacağınızı biliyorsunuz. Haklısınız efendim, öyledir efendim deyip geçiştiririm gibi geliyor bana soba borusu gibisin dese.

METROBÜS REKLAMI HAYATIMIN HATASI OLDU


Kamu spotu metrobüs reklamı ömrümü yedi. Arkadaşlar twitterdan dolu ya da boş metrobüs fotoğrafları göndermeniz bir şey ifade etmiyor. Ben İETT genel müdürü değilim. Kamu spotu bu para falan almadım. 5 6 saatte çektik cast falan da değildi sabah saatlerinde metrobüs boştu ben ne yapayım? Hayrettin’i tebrik etmek lazım. İzledim çok dozunda yapmış.

EŞİMİN İSTEĞİ ÜZERİNE YURTDIŞINDA DÜĞÜN YAPTIK

Yurt dışında evlendim çünkü, burada klasik müziği eşliğinde bir otelde yapmayı düşündük ama dedik ki böyle klasik olmasın, insanlar söylenmesin, bunlarla uğraşmak istemedik. İkincisi eşimin işi başka, ünlü değil, istemedi öyle medyatik bir düğün, Vatan Şaşmaz’ın eşi olarak anılmak istemedi.
Editör: TE Bilisim