Tuba Önder Demircioğlu Seramik Atölyesi ve Imoga Gravür Okulu’nun düzenlediği ‘İki Atölye’ adlı Karma Sergi önceki gün İstanbul Kızıltoprak’ta Imoga Art Gallery’de açıldı.

Tuba Önder Demircioğlu, Tuna Kartal, Eda Tekcan, Göksun Ayanoğlu, Ergül Aksu gibi sanata gönül verenlerin eserlerinin sergilendiği açılışa, Bennu Yıldırımlar, Hakan Bilgin, Ruhsar Gültekin, Ayta Sözeri, Ayça İnci, Cemrehan Karakaş, Seçil Buket Akıncı, Kubilay Karslıoğlu, Ayşegül Aydın, Ayhan Aktaş gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Sanatçıyı, menajer olan kardeşi Tümay Özokur da yalnız bırakmadı. Sergide Tuna Kartal’ın ‘Aşkın Dansı’ adlı seramik çalışması büyük ilgi gördü.


Ayça İnci, Tuna Kartal

İlk karma seramik sergisine katılan Tuna Kartal, “Ben aslında resim yapmayı seviyor ve de Kumaş üzerine desen çalışıyordum.Hayat karşıma Tuba Önder Demircioğlu’nu çıkardı. Acaba yapabilir miyim derken seramik tutkum oldu, şimdi de bırakamıyorum. Kafanda ki düşünceyi elinle çamura aktarmak çok zevkli bir şey,huzur verici,çocukluğuma geri dönüyorum.. Herkese tavsiye ederim tam bir rehabilitasyon" dedi.

Ünlü isimler Imoga Art Gallery’de ki eserlere büyük ilgi gösterdiler. Sergi 25 Haziran’a kadar devam edecek.

        Ayhan Aktaş, Ayşegül Aydın, Merve Kartal, Tuna Kartal, Ruhsar Gültekin, Tuba Önder Demircioğlu, Bennu Yıldırımlar, Kubilay Karslıoğlu, Tümay Özokur, Olcay Ünal Sert

Hakan Bilgin, Tuba Önder Demircioğlu, Melih Korukçu, Sinem Şahin , Tuna Kartal, Ayta Sözeri, Cemrehan Karakaş, Seçil Buket Akıncı
Melih Korukçu, Tuna Kartal, Hakan Bilgin, Tümay Özokur


Editör: TE Bilisim