Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği, heyecanla beklenen müzik şöleni  Turkcell Yıldızlı Geceler, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece ile kapılarını açtı. Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Zaz konseriyle açılışını yapan etkinliğe, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki sahne şovları ve mapping gösterisi damga vurdu.
 
Yaz aylarının en çok ses getiren müzik etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, unutulmayacak bir gece ile kapılarını açtı.
 
Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği müzik şöleni, etkinliğin açılış konserini veren dünyaca ünlü Fransız Şarkıcı Zaz’ın da katıldığı bir tanıtım kokteyli ile başladı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yıldız, kokteyle katılan basın mensuplarıyla tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
 
          “Edith Piaf’ın tahtına aday gösterilen Ünlü yıldız,  Türkiye’de olmaktan ve İstanbullu müzikseverlerle buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyarosu’ndaki muhteşem geceye konser öncesindeki mapping gösterisi damgasını vurdu.
 

HARBİYE’DEN ZAZ GEÇTİ
 
Gösterinin ardından sahne alan Fransız Şarkıcı, Harbiye’yi hınca hınç dolduran İstanbullu müzikseverlere tam  bir müzik ziyafeti sundu.
 
Konserine  tüm izleyicileri selamlayarak başlayan Zaz, 2014 yılında çıkardığı son albümü “Paris” teyer alan  ve  sevilen tüm  şarkılarını seslendirdi.
 
 Uzun süre müzik listelerinde bir numara olmayı başaran “Je Veux” şarkısında ise dünyaca ünlü yıldıza 5000 kişilik bir koro eşlik etti.
 
Dinleyicilerine Türkçe seslenmeyi de ihmal etmeyen sevilen sanatçı,
barışın kendisi için kültürel bir kaynaşma olduğunu ve barışı yaymak istediğini söyledi ve bu sözleriyle dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Editör: TE Bilisim