Barbaros, Can Bonomo, Cecilia Krull, Edis, Gökçe Bahadır ve Burak Sevinç, Kalben, Karsu, Mabel Matiz, Mehmet Erdem, Özgün, Sertab Erener ve Yalın UNICEF Umut Konseri için gönüllü olarak sahne alacak. Bu özel gecenin sunuculuğunu ise yine gönüllü olarak Ceyda Düvenci üstleniyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle, Şef Hasan Niyazi Tura yönetimindeki İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek konserin tüm geliri UNICEF’in Türkiye’deki her çocuğun kaliteli eğitime erişmesi için yaptığı çalışmalara aktarılacak.

CarrefourSA’nın “Her Çocuk İçin Eğitim” Sponsoru olduğu UNICEF Umut Konseri, KerkiSolfej organizasyonuyla, Biletix - Pozitif – Volkswagen Arena ve PasionTurca katkılarıyla hayata geçiyor.

29 Mart Pazar günü, saat 19.30’da, Volkswagen Arena’daki konserin biletleri Biletix üzerinden satışa sunuluyor.

UNICEF, Türkiye’de, ortaklarıyla birlikte kaliteli örgün eğitime erişimi arttırmak ve bütün okulları, tüm çocuklar (örneğin engeli olan çocuklar ya da sosyoekonomik statüsü düşük çevrelerden gelen çocuklar) için kapsayıcı kılmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

UNICEF Hakkında

UNICEF her çalışmasında çocukların haklarını ve iyiliğini gözetmektedir. Bu taahhüdü yerine getirmek için, nerede olurlarsa olsunlar tüm çocukların yararına olmak üzere en güç durumdaki ve dışlanmış çocuklara odaklanarak çalışmalarımızı 190 ülkede ve bölgede ortaklarımızla birlikte yürütüyoruz.

UNICEF’in çalışmaları tamamen gönüllü olarak verilen fonlarla desteklenmektedir. UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin kaynak geliştirme çalışmaları hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.unicefturk.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

UNICEF Türkiye’yi sosyal medyadan izleyin.

Editör: TE Bilisim