“46”,
“GLAM ROCK EDITION” ile
3. YAŞINI KUTLUYOR!


Önceki sürprizlerinden aldığı güçle yoluna devam eden 46’nın yeni sayısında, glam kültürünün efsane isimlerine sürpriz ünlüler hayat veriyor. “46-Glam Rock Edition” kapağında Wilma Elles ile okuyucularını karşılarken; yeni sayıda Seçkin Piriler, Guns’n Roses grubunun efsane solisti Axl Rose’u, Serhat Teoman ise glam rock müziğin duayeni David Bowie’yi canlandırdı. Onur Şenay, Ezgi Bakışkan ve Leyla Bilginel de “46-Glam Rock Edition” için çok özel karakterlere büründü. Her biri, sanatının karanlığıyla yaşayan isimleri ağırlayan “Karanlık Uğraşlar” bölümünün konuğu ise Kaan Çakır oldu.
Yarım yüzyıllık tarihi ile efsane Türk rock grubu Whisky’nin de konuk olduğu “46-Glam Rock Edition”ın yabancı konukları ise Jay Jay Johanson ve Karin Park.

Serhat Teoman, 80'li yılların efsane yıldızı David Bowie imajıyla poz verdi.
“46-Glam Rock Edition” ikon sanatçıların hayatlarını, felsefelerini ve unutulmaz söylemlerini okuyucularına sunarken, herkesi bu düşe ortak olmaya davet ediyor. Okuyucuyu zihninde yakalayan 46, yeni sayısı “Glam Rock Edition” ile yine çok konuşulacak, seyredilecek ve çok okunacak.

Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Seçkin Piriler
rockçı imajıyla poz verdi.

Leyla Bilginel rockçı oldu.

Wilma Elles, farklı imajıyla şaşırttı. 

Editör: TE Bilisim