Sakarya Üniversitesi 17. Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı

 İlk gün sahnede geçen yıl Eurovision temsilcimiz Yüksek Sadakat vardı. Yeni ve eski albümünden parçalar seslendiren grup on binlere keyifli anlar yaşattı. İkinci gün sahneye ilk olarak Bilinmeyen Saat Uygulaması şarkısı ile sosyal medyada on milyondan fazla tık alan Cüneyt Ergün vardı, kendi şarkıları ve yabancı cover parçaları ile tam not aldı, sonrasında sahneye çok hızlı yükselişe geçen ve şarkıları milyonların dilinde marş olan Gökçe SAÜ’lü öğrenciler ile buluştu.

Halka açık olan ve özverili çalışmaları ile yüzden fazla personel ile görev yapan SAÜ Güvenliği hiçbir olayın yaşanmamasını sağlarken son gün Türk pop müziğinin prensi Yalın, yaklaşık 50 bin müziksever ile buluştu. Esentepe Kampüsü tarihi günlerinden birini yaşarken, SAÜ’lüler Yalın parçalarını dev koro eşliğinde hep birlikte söyledi.
Yalın şarkılarıyla Sakaryalıları coşturdu

Yalın sonrası havai fişek gösterisi ile kampus de adeta görsel bir şölen vardı. 3 günlük şenlik boyunca gündüz, gece eğlencenin olduğu kampüste, öğrenciler bolca keyifli zaman geçirdi. Spor Şube Müdürlüğü tarafından yapılan spor müsabakaları şenliğe çok ayrı bir renk kattı. Ünlü oyuncu Ragıp Savaş söyleşişi, Benim gözümde kampus fotoğraf sergisi ve tiyatro oyunları ile kültür ve kongre merkezi sanat severleri ağırladı. Piknik alanında karavan kampı SAÜ’de bir ilk oldu. Kampus çarşıda dünyayı yelkenli ile gezen son Türk ünvanıyla Cumhur Gökova fotoğraf sergisi SAÜ’lüler ile buluştu. Kampus kafeterya da alternatif gruplar 3 gün boyunca şenliklerde sahne alma fırsatı yakaladılar. Lunapark ile SAÜ’lü öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Bungee Jumping ile 72 metreden atlayarak adrenalin yaşayan öğrenciler, unutamayacakları anları kampüste yaşadı. Alış veriş sokağı, yemek standları ve sponsorlu aktiviteler ile on binler SAÜ’de kısacası Eğlence’nin Kralını Yaşadı. Şenlik sonrası basına açıklama yapan şenlik koordinatörü ve 5nokta4 event kurucusu Zafer Balkaya, Geçen yıl da organizasyonunda var oldukları şenliklerin bu yıl da içinde oldukları için mutluluklarını ifade ederken, şenliğin bu şekilde dolu ve güzel geçmesinin tüm SAÜ yönetiminin özverili çalışmaları sonucunda gerçekleştiğini söyledi.
Ayrıca şenlik boyunca etkinlikleri ile öğrencilerle buluşan, Müzik Topluluğu’na, Genç Yöneticiler Topluluğu’na ve Rekreatif Faaliyetler Topluluğu’na ayrıca teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim