İlhan İrem "Aşk Sensin" konseriyle sevenleriyle buluşuyor!
  
Pera Event organizasyonuyla 28 Temmuz’da başlayan ve yaza damgasını vuran müzik şöleni Turkcell Yıldızlı Geceler’in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki yıldız yağmuru İlhan İrem ile son buluyor. “Aşk Sensin” adını verdiği konseriyle 5 Eylül Cumartesi akşamı Harbiye’de sevenleriyle buluşacak olan sanatçı,efsane şarkılarıyla  kalplerde aşk rüzgarları estirmeye hazırlanıyor.
 
Yazın en çok konuşulan ve 25’i aşkın yıldızı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahne’nde  müzikseverlerle buluşturan Turkcell Yıldızlı Geceler, 5 Eylül’de gerçekleşecek olan İlhan İrem konseri ile son bulacak.
 
İlhan İrem “Aşk Sensin”
 İlhan İrem “Aşk Sensin” isimli konseriyle Harbiye Açıkhavada.
Sanatçı efsane şarkılarıyla  kalplerimizde aşk rüzgarları estirecek.
Yarım yüzyıla yakın bir zamandır sürekli tazelenip gençleşerek büyük bir sevgi ve coşku ile çoğalan dinleyicileri için İlhan İrem yalnızca bütün şarkıları ile ölümsüzleşen bir efsane değil, aynı zamanda notalarla ve düşüncelerle örülmüş bir felsefedir.

Albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde uzun yıllardır uyguladığı bir kararla popüler kültüre ait hiçbir ortamda yer almayan sanatçı, sıradışı anlatımları ile sessiz kalabalıkları derinden etkilemektedir.

Düşsel bir atmosferde gerçekleşen İlhan İrem Konserleri yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşüyor.İlhan İrem nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 5 Eylül 2015 Cumartesi günü Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde gönül kapılarını açıyor.

Sanatçı “Aşk Sensin” isimli konserinde büyülü sesiyle zamanötesi başyapıtlarını seslendirecek.
 
Editör: TE Bilisim