Yaklaşık iki saat sahnede kalan Adnan Şenses ara sıra doktorlarına, “Nasılım?” diye sordu. Her defasında “Çok iyisin” yanıtını alan Şenses gece boyunca kendisini dinlemeye gelenlere sık sık espri yapmaktan da geri kalmadı.

8 yıl aradan sonra yeniden Günay sahnesine çıkan 52 yıllık şarkıcının programını izleyenler arasında, ünlü oyuncu Nebahat Çehre, yapımcı Abdurrahman Keskiner, sanatçı dostu Selçuk Ural, şarkıcı Gökhan Tepe, ünlü televizyoncu Şansal Büyüka, işadamları Nuran Çıtak, Şadan Kalkavan, Behzat Şenyıldız, Mustafa Kefeli gibi seçkin isimler vardı.
ZERRİN ÖZER’İN GÖZ YAŞLARI

Konuklar arasında bulunan ünlü türkücü Hasan Yıldırım sanatçının daveti üzerine Adnan Şenses ile düet yaptı.

Adnan Şenses’den önce Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Zerrin Özer Günay sahnesindeydi. Özer, 15 yıl önce 23 yaşındayken bir trafik kazasında vefat eden sevgilisi Kerim Tekin’in şarkısı ‘Kar Beyazdır Ölüm’ü söylerken göz yaşlarını tutamadı.
Zerrin Özer şarkıyı söylemeden önce şöyle konuştu:
“Burası bir misafirhane ve hepimiz geldik, gideceğiz. Önemli olan sevgi ve saygı çerçevesinde, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürebilmek. Çok önemli bir şarkı var; zaten her akşam dualarımla onunlayım…”

Özer bu konuşmayı yaptıktan sonra orkestra şarkıya girdi. Oldukça duygulandığı görülen sanatçı, “Ağlamıyorum, burası çok sıcak” sözleriyle göz yaşlarını kamufle etmeye çalıştı. Sevilen şarkıyı alkış yağmuru arasında okuyan Zerrin Özer, bitirdikten sonra, “İçeride 1,5 saattir sizler için süslendim. Takma kirpik taktılar, renkli lensler taktılar. Hepsi birden aktı, gitti” dedi.
27 YIL SONRA AYNI SAHNEDE BULUŞTULAR
Günay’da konuklarına muhteşem bir gece yaşatan Adnan Şenses ile Zerrin Özer, kuliste birlikte habercilerin sorularını yanıtladılar.

Adnan Şenses, Zerrin Özer ile 27 yıl önce Oba Gazinosu’nda program yaptıklarını hatırlatarak, “O kadar iyi anlaşıyorduk ki o program 3,5 ay devam etti. Ne şanslıyım ki tekrar Zerrin ile Günay’da buluştum” diye konuştu.
Zerrin Özer ise “Adnan Ağabey hayranı olduğum bir sanatçı. Kendisini evde televizyonda dinlerken bile ayağı kalkıp alkışlardım. Benim birlikte çalışmaktan sonsuz mutlu olduğum iki solistim oldu; biri Muazzez Abacı, diğeri de Adnan Şenses” dedi.

Alkışlar arasında sahneye çıkan Adnan Şenses, “Geçirdiğim o çok ağır operasyondan sonra sizlerin karşısında olmak beni çok mutlu etti, 52 yıllık sanat hayatımda bu kadar sevgi yaşamadım. Sizlerin dualarıyla karşınızdayım” diyerek alkışlara teşekkür etti.

Nebahat Çehre, ilk kocası Abdurrahman Keskiner ile Günay'a geldi.

NEBAHAT ÇEHRE’YE, “KLİBİMDE OYNAR MISIN?”

Şenses konuklar arasında bulunan yakın dostlarının tek tek masalarına giderek, “Hoş geldiniz” diyerek, teşekkür etti.

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’yi yanaklarından öpen ve kucaklayan sanatçı, daha sonra eski arkadaşına sahneden şöyle seslendi:

“Nebuş’um iyi misin? Türkiye’nin en güzel hanımefendisi, dünyanın en güzel kadını. Nebahat Çehre’m benim.”

Sahnede Dede Efendi’den başlayarak günümüze kadar Türk Müziği’nin en güzel eserlerinden örnekler seslendiren Adnan Şenses, bir ara kendisini izleyen 5 doktorunun masasına oturarak şarkı söyledi.

Programının sonuna doğru bir kez daha Nebahat Çehre’ye seslenen Şenses, “Sevgili Nebahat’ciğim kaç sefer ‘peki’ dedin. Hadi şimdi yeni albüm yaptım, klibimde oynar mısın?” diye sordu.

Nebahat Çehre’nin, “Memnuniyetle oynarım, Allah sana sağlık versin, seni hepimiz çok seviyoruz” sözlerine çok sevinen sanatçı, sevincini Roman şarkısı söyleyip, göbek atarak gösterdi.

Editör: TE Bilisim