Yaklaşık 1200 başvurunun olduğunu belirten Olcay, ‘1200 yetenekli genç arasında ilk 16 finalisti belirlemek çok zor oldu. Samanlıkta iğne aramak gibiydi. Yaklaşık 3 aydır proje için seferber olduk. Projede ki amacımız şarkıcı değil, Türk müziğine değerli bir sanatçı kazandırmak’. Dedi.

Cahit Berkay; ‘Genç yetenek avımızın ilk performanslarını bugün gerçekleştirdik. Reyting kaygımızın olmadığı, jüriden çok yarışmacının kazanacağı bir platform oluşturduk. Gençlerimizin ışık gibi parlamasını umut ediyoruz.' dedi.

Nihat Odabaşı, ‘İçinde olduğum en özel projelerden biri, gençlere desteğimiz her zaman devam edecek. Ben kendi adıma elimden geleni sonuna kadar yapacağım.’ dedi.

Selçuk Kaya, ‘ Işığını yansıtmak isteyen yeteneklere inandığımız bir projeyi hayata geçiriyoruz. Zuhal Olcay yarışmacımızla düet yapacak. Cahit Berkay unutulmaz yeni bir eser besteleyecek. Nihat Odabaşı ise kamerasıyla yeni bir star yaratacak. Birinci olan yarışmacının menajerliği ve markalaştırma süreci de Kaya Event tarafından yapılacak.’ Dedi.

Etkinliğin ikinci ayağı 26 ağustos tarihinde Marmara Forum’da yapılacak.

Editör: TE Bilisim