Türkiye'nin önde gelen magazin internet sitelerinden "Magazinkolik" 10. yılını görkemli bir geceyle kutladı. Sahne İstanbul'da düzenlenen "10Yıla Damga Vuranlar" konseptli törende Türkiye'nin önde gelen 10 sanatçısına ve iş dünyasından 8 isime ödülleri verildi.

Sunuculuklarını Seray Sever ve Okan Karacan'ın yaptığı gecede açılış konuşmasını yapan Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, "29 yıllık gazetecilik hayatımdan sonra tek arzum bir internet sitesi sahibi olmaktı. Zaman göz açıp kapayana kadar geçti ve bakın 10. yılımıza geldik bile" dedi.

Sanatçılar ve konukların kırmızı halıdan geçerek katıldıkları muhteşem gecenin "10.Yıla Damga Vuranlar" bölümünde alfabetik sıraya göre; Ahmet Selçuk İlkan, Asena, Demet Akbağ, Deniz Seki, Esra Erol, Ferhat Göçer, Hande Yener, Müjdat Gezen ve Orhan Gencebay ödüllendirildi. "Kurumsal Ödül" alanında ise; Bayram Yıldız, Dilşad Atus, Hasan Dere, Aydoğan Süer, Hayyam Garipoğlu, Mehmet Dalmaz, Yeliz Ergin ve Özgür Altuntasoğlu da ödül sahibi oldular.

Okan Karacan gecede ünlü isimler ile birlikte selfie çekti.

Deniz Seki, Hande Yener ve Ferhat Göçer'in birer şarkılarını seslendirdikleri geceye "Up R Team" grubu da şovlarıyla renk kattı.

İlerleyen saatlerde 10. Yıl pastası, sitenin genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur ve sanatçılar tarafından kesildi.

Büyük coşkuyla kutlanan gece, sabahın ilk ışıklarına kadar after party ile devam etti.




 


Editör: TE Bilisim