Megastar Tarkan başta olmak üzere birçok sanatçının falcısı olarak bilinen astrolog Deniz Karınca 2016 yılında magazin, iş ve spor dünyaında çok önemli olayların yaşanacağını iddia ediyor. Bir televizyon kanalında hazırladığı 'Rüyalarınız Hayrolsun' adlı programıyla adını duyuran ve sanat dünyasının ünlü isimleri hakkındaki kehanetleriyle ilgi çeken Deniz Karınca, 2016 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sahnelere geri döneceğini, Seda Sayan’ınşu anda birlikte olduğu kişiyle nikah masasına oturacağını, Bülen Ersoy yeni yılın başlarında sağlığına dikakt etmesi gerektiğini, Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia ediyor.

Deniz Karınca, 2010 yılının şampiyonunun Galatasaray olacağını, 2013-2014 yılında Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını,İbrahim Tatlıses'in sarışın bir kadınla 2010 yılında evleneceğini bir süre sonra ayrılacağını ve buna benzer birçok kehanetleriyle dikkatlerini üzerine çekmişti.

Yaşam Koçluğu’da yapan Deniz Karınca, bir süre önce Okan Bayülgen’in televizyon programına katıldığı için çalıştığı televizyon kanal yönetimi tarafından işine son verilmiş ve o tarihlerde adından sık sık söz ettirmişti.
Editör: TE Bilisim