Ünlü organizatör Erkan Özerman’ın kurucusu ve başkanı olduğu ve bu yıl 25'incisi düzenlenen Best Model of Turkey 'in final seçmeleri önceki akşam Bayrampaşa Titanik Otel'de yapıldı. Bine yakın başvuuru içeresinde birbirinden güzel bayan ve erkek yarışmacılar finale kalmak için ter döktüler. Best model birincilerinden Ece Filiz ve İbrahim Gayberi sunuculuğu yaptığı gecede juride yer alan isimler Deniz Seki, Harun Kolçak , Nil Burak, Fevziye Çamer,Titanik Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Aygün, Tamer Kunter, Furkan Palalı, Tuba Melis Türk, Serkan Tanırgan, Gunay Museyeva gibi özel konukların oylarıyla belirlendi.  

Deniz Seki, Banu Zorlu, Nil Burak, Harun Kolçak, Ece Gürsel söylediği şarkılarıyla geceye renk kattı. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda dereceye giren aralarında Survivor'da izleyenlerin gönüllerine taht kuran Hasan Yalnızoğlu, Alper Aslanoğlu, Tuğçe Sarıkaya, Ece Gürsel ve Best Chıld Model birincisi Erhan Can Kartal'a gibi mankenlere Kristal Best Model Ödülü takdimedildi. 500 yakın seçkin davetlinin katıldığı organizasyonda yarı finale kalacak 30 kadın ve 30 erkek yarışmacıyı Erkan Özerman açıkladı. Birçok yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı. Finale kalan yarışmacılar Ekim ayında Türkiye finaline katılacaklar.

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman

İbrahim Gayberi, Harun Kolçak, Ece Filiz



Erkan Özerman " Bu sene 890 kişinin resman kayıt yaptıracağını bana söyleselerdi bende inanmazdım.Sevinerek şunu söyleyim 25 tane banko çok iyi vardı. Bu yıl 25.yıl olduğun için 5 tane ekledim. Hakkikatten noel baba oldum. Böyle bir yarışma yapacaksın ve 25 yıl arkasında duracaksın çıkanların hepside vefa semtinde oturuyorlar. Aralarında çok vefasız olanları oldu." dedi.

Harun Kolçak, Nil Burak

Editör: TE Bilisim