‘Lale Devri’ dizisinin başarılı oyuncusu Açelya Elmas AKŞAM’a çok özel açıklamalar yaptı.

98 yılından beri oyunculuk yapan ve ilk olarak ‘Zeynep’ adlı dizi ile setlerin tozunu yutan Açelya Elmas, ‘Deli Yürek’ ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. ‘Kurşun Yarası, Ihlamurlar Altında, Eyvah Babam ve son olarak ‘Lale Devri’ ile ekranlarda olan Açelya Elmas 4 defa kanseri yendiğini belirterek yeni hedeflerini anlattı.

“Müzik albümü çıkarmak istiyorum”

Güzel oyuncu “Sözlerini benim yazdığım, ‘Ihlamurlar Altında’ dizisinin müziği ‘Günahkarsın’ ile podyuma çıktım. Benim için çok özel anlardı. Gelinlikle gelinlikle kendi şarkımı okumak beni oldukça duygulandırdı” dedi. Müziğini Nail Yurtsever’in yaptığı, sözlerini Açelya Elmas’ın yazdığı şarkı, koreografisini Erez Eğilmez’in yaptığı ‘Gizemli Öykülerde Kadın’ defilesinde dakikalarca ayakta alkışlanan Açelya Elmas pembe gelinliğiyle dikkatleri çekti.

“Artık sesimi de kullanmak istiyorum”
Şiir yazmayı sevdiğini belirten Açelya Elmas, “İleride bende müzik albümü çıkarmak istiyorum. Mimar Sinan mezunuyum. Broadvay Müzikalleri Bölümü’nden mezum oldum. 6 sene boyunca hem tiyatro, hem dans, hem şan eğitimi aldım. Şimdiye kadar hep bekliyordum yeni bir şeyler yapmak için ama dizi ve sinema filmlerinden fırsat bulamadım. Ama artık sesimi de kullanmak istiyorum.” dedi.

“Bende ilk çıktığım zamanlarda çok popülerdim. Şimdi Naz’ın devri.”
Naz Elmas’ın kardeşi olmak nasıl bir duygu sorusuna Açelya Elmas; “Naz benden çok sonra başladı. Naz yeni bir yüz. Tabii ki daha popüler olacak. Bende ilk çıktığım zamanlarda çok popülerdim, şimdi Naz’ın devri. Yaptığı projeler çok iyi projeler. Ses getiren projeler. Ben sağlık sorunlarım yüzünden biraz geri planda kalmak zorunda kaldım. Setlerden uzaklaşmak zorunda kaldım, çok yorulmamak adına küçük küçük roller aldım. Biliyorsunuz, 4 defa kanser atlattım. Şu anda sağlığım gayet iyi” dedi.

“Her zaman birbirimize destek oluyoruz”
Sanat dünyasında zaman zaman kardeşler arasında gerginlikler olabiliyor, birbirini istemeyenler oluyor. Hiç böyle bir şey oldu mu sorusuna Açelya Elmas; “Yok. Bizim aramızda hiç öyle bir şey olmadı. Hatta ilk oyunculuğa başlayacağı zaman ilk destekleyen ben oldum. ‘Abla, nereyle anlaşayım’ diye bana sordu. Birbirimize her zaman destek oluyoruz. Ben önce başladığım için her zaman Naz’a destek oldum” diyor.

Naz Elmas’ın kendinden daha popüler olmasıyla ilgili olarak “Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Benim böyle bir hastalık geçirmem gerekiyormuş. Herşey geride kaldı. Şimdi çok daha sağlıklı bir şekilde projelere devam ediyorum” dedi.

Olcay Ünal Sert / Akşam Gazetesi
Editör: TE Bilisim