Başakşehir'in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, sporcu kimliğinin yanı sıra gösterişli hayatıyla da daima ön planda. Her zaman zenginliğini gözler önüne seren golcü oyuncu jeti, arabaları, motosikletleri ve malikanesiyle dünyanın en zengin futbolcuları arasında yer alıyor. 

Adebayor; tutkunu olduğu otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha kattı. Yıldız futbolcu sahip olduğu araba koleksiyonuna 1.5 milyon değerindeki yeni Porsche'sini de ekledi.  Sektöründe fark yaratan ve güvenilirliği ile özellikle ünlü isimlerin tercih ettiği Arıcıoğlu Otomotiv'den yeni aracını satın alırken Adebayor'un sosyal medyaya fotoğrafları böyle yansıdı.

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor'un sporcu kimliği kadar otomobil tutkunu olduğunu hemen herkes biliyor. Yıldız futbolcu sahip olduğu araba koleksiyonuna 1.5 milyon değerindeki yeni Porsche'sini de ekledi. Ünlü isimlerin tercih ettiği Arıcıoğlu Otomotiv'den yeni lüks otomobilini alan Adebayor'un alım sırasındaki fotoğrafları da sosyal medyada böyle yayınlandı. 

Editör: TE Bilisim