Yeşilçamın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba 2 yıl aradan sonra İstanbula geldi.Gelir gelmez Oya Aydoğanın rahatsızlığını duyunca ayağının tozuyla hastaneye koştu.

Sinemada çok yakın dostu olan Oya Aydoğan'ın rahatsızlığını duyunca çok üzülen Ahu Tuğba hastanede Oya Aydoğan'ın oğlu Gurura sarılarak uzun süre ağladı.Yoğun bakım odasına girmek isteyen Ahu Tuğba'ya Doktorlar izin vermedi.Yoğun bakım odasına günde yarım saat olarak izin vardı ve oda en yakını oğlu Gururaydı.

Ahu Tuğba '' Oya benim 30 yıllık dostum, arkadaşım, sırdaşım,komşumdur.Oyayı çok severim,Oya annesine bakan ve annesinin ayaklarının altını öpen bir kadındır ve annesinin duasını almıştır ve iyileşecektir.Burada bazı arkadaşlar bazı açıklamalar yaparak yanlış konuşuyorlar, en iyi cevabı önce Allah sonrada doktorları verebilir.Bizlerde dualarımızı eksik etmeyelim.''dedi.

Daha sonra hastaneden çıkan Ahu Tuğba özlediği Türk yemeklerini tatmak için sinemacı dostları Nuri Alço,Bahar Öztan,Selami Şahin,Teoman Ayık,Muharrem Erdemir,Kenan Çınar.İsmail Özdemir ile beraber Hatay medeniyetler sofrasında buluştular....
Editör: TE Bilisim