Uçankuş TV’nin Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ı buluşturan programı “Süper Cumartesi”, ikinci haftasında da seyirciye eğlenceli anlar yaşattı. Pekkan ve Akçıl'ın ikinci konuğu olan fenomen modacı Nur Yerlitaş, renkli kişiliği ve seslendirdiği şarkılarla programa renk kattı. Peş peşe çarpıcı açıklamaların yapıldığı programda Sinan Akçıl, anne olmayan ama çocukları çok seven Ajda Pekkan ve Nur Yerlitaş’a “İkinizin de çocuğu olmasını çok isterdim” dedi.

“ÇOCUĞUM KULİSTE BÜYÜSÜN İSTEMEDİM”

Ajda Pekkan bu yoruma “Çocukluğumdan beri çok sorunlu bir hayatım oldu. Rahat ve huzurlu bir hayatım olsa mutlaka çocuk isterdim” dedi. Nur Yerlitaş araya girdi ve “Çocuğu olmayan kadın yaşsız kadın oluyor. Ajda Pekkan’ın çocuğu olsaydı, mutsuz olurdu” açıklamasını yaptı. Yıllardır beraber çalıştığı ünlü modacıyı onaylayan Süperstar Ajda Pekkan, “Evet doğru, çocuğum olsa benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı. Ayrıca benimle beraber kulislerde büyümesini istemedim” dedi.

“EVLATLIK EDİNMEYE CESARET EDEMEDİM”
Sinan Akçıl, “Evlatlık edinmeyi hiç istemedin mi?” diye sorduğunda ise Pekkan, şu yanıtı verdi:
“Evlat edinmeyi düşündüm ama onu mutlu edemem, çok üzülürüm diye cesaret edemedim. Kimbilir ne tavizler verirdim. Çocuğum beni istismar ederdi. Evliliklerde çocuk, bazen sevgiyi ikiye katlıyor, bazen de ikiye bölebiliyor. Benim anne babam ayrı düştü. Annem üstümüze çok düşerdi. Babam ise kendisini çok yalnız hissederdi. Ben ‘Bir gün evlenirsem böyle yapmayacağım’ derdim. Ama kısmet olmadı, Allah çocuk vermedi.”

“BEN DE SEVEREK AYRILDIM”

Programda Sinan Akçıl’ın piyanosu eşliğinde “Severek Ayrılalım” şarkısını Ajda Pekkan’la beraber seslendiren Nur Yerlitaş, “Benim de severek ayrıldığım oldu. Sonra aşka hasret kaldık ama ben yeniden barışmadım. Çünkü şartlar onu gerektiriyordu. Bazen yaşam biçimleriniz farklı olabiliyor” diye konuştu.

Sinan Akçıl’ın “Aşk zaten çılgınlık değil mi?” sorusuna Ajda Pekkan, “Elbette, diğer türlü çok hesapçı kitapçı olunca da muhasebeci gibi olursun. Mali müşavir gibi... Hayatta bir tek şey biliyorum. Çok güçlü olacaksın ve aşkı da ona göre manipule edeceksin. Ancak şunu unutmamak gerek,Tanrı aşkı bütün aşkların üzerindedir. O yüzden tanrı istemezse hiçbir şey olmaz” açıklamasını yaptı.

“AJDA PEKKAN DEDİKODU SEVMİYOR”
Programda “Ben şarkıcı olmak isterdim. Modacı olmak içimde kaldı” diyen Ajda Pekkan’ın aksine Nur Yerlitaş da “Ben de hep şarkıcı olmak isterdim” itirafını yaptı. Söz dönüp dolaşıp Ajda Pekkan’ın nasıl beslenip bu kadar fit bir fizikte kaldığına geldi. Süperstar “Benim ne obez, ne gurme olduğumu Nur iyi bilir” şeklinde konuşunca Nur Yerlitaş, şu açıklamayı yaptı:
“Ajda Pekkan bir tabak mantıyı yemiyor, bütün yemeklerin ucundan ucundan yiyor. Kandırıkçı... Ben Ajda Pekkan’dan en çok disiplini öğrendim. Ayrıca çok ilginç bir şey var. Biz kadınlar dedikodu severiz. Ajda Pekkan ise dedikodu sevmiyor. Nasıl yani sevmiyor olabilir? Kadınlar öyle değildir.”
Editör: TE Bilisim