Dark Inside Me (İçimdeki Karanlık) 2d,5 yeni- jenerasyon, 3rd person, dinamik değişken senaryolu psikolojik korku macera oyunudur. Oyun, kullanıcının gerçek karakterini dışa çıkararak, olaylar karşısında limitlerini ne kadar zorlayabileceklerini gösteriyor.  Oyun 18 yaş üstü olup, yetişkinler içindir.

Oyuncu puzzleları birden çok ve farklı yollar ile  çözebilir ve kullandığı yöntem ve verdiği kararlar ile oyunun gidişatını değiştirebilir. Örneğin, ilerleyebilmeniz için yolunuzu engelleyen bir karakter var. Bu karakteri gerekli objeleri bularak öldürebilir yada başka objeler yada yöntemler ile öldürmeden geçebilirsiniz.  Fakat bu karakter yaşasaydı, ileriki bölümlerde size yardım edebilir yada sizin ilerlemenizi zorlaştırabilir hatta öldürebilirdi de. Olayları ve puzzleları, iyi tarafınızla yada karanlık tarafınızla çözebilirsiniz. Oyunda ilerledikçe, oynama tarzınıza göre içinizdeki aydınlık ve karanlık dengeleri sürekli değişecek. Önünüze çıkacak yeni olaylarda, önceden verdiğiniz kararların, ne derece sizin açınızdan iyi, yada kötü oldukklarını göreceksiniz. Bazı durumlarda intikam almayı mı yoksa affetmeyi mi tercih edeceksiniz. Sevdikleriniz için ne kadar fedakar olabileceğinizi ve limitlerinizi ne kadar zorlayabileceğinizi The Dark Inside Me’de göstereceksiniz.
Oyun akışı dinamik olarak değiştiği için, oyun bölüm sonları ve oyunun sonu birden çok şekille bitebiliyor.

PROJE’ye KATILIM ve DESTEK SAYFASI:
https://www.indiegogo.com/projects/the-dark-inside-me/x/8645028

HİKAYE:
Yüzünüz sargılı ve sol eliniz yatağa kelepçelenmiş halde hastane odasında uyanıyorsunuz.
Dışarıda sizin hakkınızda konuşan iki kişi var. Polis yada detektif olabilirler. Kendi aralarından o korkunç olaydan sonra nasıl hala hayatta kalabildiğinizi konuşuyorlar. Aralarından biri onu keşke ölü olarak yakalasydık diyor. Konuşulanlara bir anlam veremiyor ve fazla bir şey hatırlamıyorsunuz. Fakat ne olduğunu öğrenmek için, önce buradan kurtulmanın bir yolunu bulmanız gerekli.
Size geçmişiniz ile yüzleşmeniz için bir şans veriliyor. Şimdi içinizdeki karanlığı aydınlatmak, geçmişte olanları değiştirmek ve şeytanlarınızla savaşabilmek için nekadar ileri gidip, fedakarlık yapabileceğinizi göstereceksiniz.
 
YAPIM EKİBİ:
Akçay Karaazmak - Creative director & Project lead (www.akcaykaraazmak.com)
Blue Arc Studios (www.blue-arc.com) - Görsel efekt ve animasyon stüdyosu

İLETİŞİM:
Editör: TE Bilisim