Best Model of Turkey 2017 finalistleri ve Best Model of Turkey 2016 Birincisi Gizem Kayalı dünyanın 11 ülkesinde mağazaları bulunan ünlü gelinlik markası Alisse NuerA’nın Kıbrıs’taki mağazasını ziyaret etti. Güzeller, gelinlikleri büyük ilgiyle inceledi.

11 Aralık’ta Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek Best Model of the World’de Türkiye’yi temsil edecek olan Aslıhan Karalar’ın o gece yapacağı sürprizi de Alisse NuerA’nın Yönetim Kurulu Üyesi Alper Aslanoğlu açıkladı.

2 AYDA ELDE DİKİLECEK

Best Model of Turkey 2017’nin jürisinde de yer alan Alper Aslanoğlu, Aslıhan Karalar’ın Best Model of the World’de gelinlikle jüri karşısına çıkacağını söyledi. 18 yaşındaki kraliçenin giyeceği gelinlik, özel olarak elde dikilecek. Aslanoğlu’nun ölçülerine uygun olarak dikimine başlanacak gelinlik 2 ayda tamamlanacak.

Organizatörlüğünü Erkan Özerman’ın yaptığı Best Model of Turkey’nin finali, geçtiğimiz pazar günü Kıbrıs’ta düzenlenmiş, yarışmada 18 yaşındaki Ankaralı Aslıhan Karalar ve 17 yaşındaki Eskişehirli Efe Sorarlı birinci seçilmişti.

30. Best Model of The World – Dünyanın En İyi Mankeni Yarışması bu yıl modanın başkenti Paris’te gerçekleşecek. Best Model of The World Kurucu Başkanı Erkan Özerman Theatre du Gymnase Mari Bell Tiyatrosu’nun sahibi Jacques Bertin ile anlaşma imzaladılar.

5 kıtadan gelen 46 modelin katılacağı 30. Best Model of The World Yarışması 11 Aralık gecesi Paris’te Theatre du Gymnase Mari Bell Tiyatrosu’ nda gerçekleşecek. 30. Best Model Türkiye Yarışması’nın birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı ülkemizi Paris’te temsil edecekler.

Editör: TE Bilisim