Yeni single çalışması “ Keşke Aramasaydın “ ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan şarkıcı Altay geçtiğimiz akşam Kıbrıs Girne’de bulunan Chamada kulüpte sahne aldı. 4 saat boyunca Kıbrıslı sevenlerini müziğe doyuran Altay sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni single çalışmasının önceki şarkılarından daha çok tıklanma aldığı İçin mutlu olduğunu belirten Altay tıklanmalarının hepsinin organik olduğunu söyleyerek tıklanma satın alan meslektaşlarına atıfta bulundu. Kariyerinde birçok başarıya imza atan ünlü şarkıcı hedefinin Süperstar Ajda Pekkan’ın erkek versiyonu olmak olduğunu söyledi.
Bir muhabirin geçtiğimiz günlerde Burak Özçivit’in Kuveyt’in zengin kadınlarıyla yemek yemesi olay olmuştu size böyle bir teklif gelse kabul eder miydiniz sorusu üstüne “ kadınlar kime bu teklifi yapacağını iyi bilir hayatımda hiç ahlaksız teklif almadım “ dedi. Sahne kıyafetlerini eşinin hazırladığını onu çok sevdiğini söyleyen Altay vazgeçilmezleri arasında ise parfüm olduğunu söyleyerek röportajı bitirdi ve sahneye çıktı.
Altay, sahnesi en çok takdir gören sanatçıların başlarında geliyor. Usta müzisyen konser öncesi Girne de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Editör: TE Bilisim