Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesinde ünlü isimler, yaşadıkları ışıltılı dönüşümleri, birbirinden şık kombinleri ve parıldayan saçlarıyla Kırmızı Halı’da yerini aldı.

Bilge Önal & Aras Bulut İyinemli

Yetenekleri, başarıları ve yaşadıkları dönüşümle tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, yılın en ‘görkemli’ gecesinde, 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşuyor.

Ünlü menajer ve organizatör Erkan Özerman kırmızı halı da poz verdi.

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla ve kombinlerini tamamlayan güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla göz dolduruyor. Neslihan Atagül Doğulu, Acun Ilıcalı, Merve Çağıran, Aras Bulut İynemli, Bige Önal, Çağlar Çorumlu, Afra Saraçoğlu, Pınar Altuğ, Erkan Özarman, Fatih Ürek, Gülben Ergen, Güneri Civaoğlu, Dilan Çiçek Deniz, Hakan Altun, Murat Evgin, Aslı Bekiroğlu, Nebahat Çehre, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Pelin Akil, Anıl Altan, Selami Şahin, Sibel Can, Raşit Bağzıbağlı, Wilma Elles, Yıldız Tilbe gibi pek çok ünlü isim Kırmızı Halı’da boy gösterdi.

Yıldız Tilbe 45. Altın Kelebek Ödülleri Töreni'nde ilgi odağı oldu.

Afra Saraçoğlu gecede şıklığıyla dikkat çekti.

Ömür Gedik

Can Yaman & Demet Özdemir

Çukur dizisi ekibi toplu halde objektiflere poz verdi.

Editör: TE Bilisim