Çekimin ardından Necati Şaşmaz ve ekibi ile G Balık’a geçen Andy Garcia, iki kıta arasında bulunan Suada Club-GS ADASI’na hayran kaldı. Adaya gelir gelmez “burası iki kıta arasında mı? İnanamıyorum.” sözleri ile büyülendiğini ifade etti.

Suada Club-GS ADASI’da bulunan ve İstanbul’un en özel balık restoranı olan G Balık’da başlangıç olarak “Somon Pastırma” ve hayatında ilk defa tadı baktığı “Kabak Çiçeği Dolması”nı yerken, ana yemek olarak da “Palamut”u tercih etti. “Kabak Çiçeği Dolması”na hayran kalan Andy Garcia, G Balık çalışanlarından biraz daha getirmelerini istedi.

Andy Garcia, yemeğin ardından Suada Club-GS ADASI’nın özel teknesi  Vicem ile Anadolu Yakası’na kadar eşlik edildi. Vicem teknesine bayıldığını söyleyerek, döner dönmez bir tane alacağını dile getirdi.

Günün akşamında ise Reina’ya geçen Andy Garcia ve çekim ekibi, Boğaz’ın tadını çıkarmaya devam etti. Akşam yemeğinde meze tabağı ve hafif zeytinyağlıları tercih ederken, Reina’nın atmosferine ve Boğaz’ın ışıltılı görüntüsüne hayran kaldı. Keyifli vakit geçiren ekip, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Reina’da yorgunluk attı.

Editör: TE Bilisim