Ünlü oyuncu Aslıhan Güner önceki gün TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Aramızda Kalsın’ programına konuk oldu. Duayen gazeteci Salih Keçeci ve Pelin Çini’nin sorularını yanıtlayan Aslıhan Güner 16 yaşında oyunculuğa başladığını belirterek  ‘Asi’ dizisinde Tuncel Kurtiz, Çetin Tekindor ve Nur Serter gibi ustalardan çok şeyler öğrendiğini söyledi.   ‘Asi’ ve ‘Şevkat Tepe’ dizileriyle tanınan güzel oyuncu önümüzde ki hafta yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı  ‘Bahara Yolculuk’ adlı sinema filminin çekimleri için Kırgızistan’a gidecek.

Prodüktörlere dikkat!
Canlı yayında bir de Karadeniz türküsü seslendiren Aslıhan Güner, duayen gazeteci Salih Keçeci’nin ünlü prodüktörler Cengiz Erdem, Samsun Demir ve Polat Yağcı’ya dikkat çekerek “Ben olsam hemen albüm yaparım” demesi üzerine Güner, “Şu an albüm düşünmüyorum. Sadece filmlerde şarkı söylüyorum” dedi.
Birbirimize ‘Balım’  deriz!

'Birbirimize 'balım' deriz!

Mert Kılıç’la nasıl tanıştınız sorusu üzerine Aslıhan Kılıç “Şevkat Tepe dizisinde tanıştık. İkimizde aynı camiadan birisiyle evlenmek istemiyorduk. Biraz mesafeli davrandım. Sonra Mert açıldı; ‘Birçok ülkeye gittim çok güzel kız gördüm ama kalbi bu kadar güzel olanı görmedim” deyince ilgisini iyice belli etti. Birbirimizi tanıma ve nişanlılık sürecinden sonra da evlendik. Şimdi her şey çok güzel gidiyor. Birbirimize ‘balım’ diye hitap ederiz. Bu dizinin de böyle anısı var. ” dedi.

Aslıhan Güner duayen gazeteci Salih Keçeci'nin sorularını yanıtladı.

Barcelona'da!
Güzel oyuncu program sonrası Barcelona'ya uçarak eşi Mert Kılıç ile birlikte bir hafta tatil yaptıktan sonra yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı 'Bahara Yolculuk' filmi için Kırgızistan'a geçecek...

Aslıhan Güner
Editör: TE Bilisim