Hülya Avşar tenis maçı sonrası TED Kulübü içinde ki kafeye geçerek sahne alan gençlere destek verdi. Genç müzisyen Soner Altuntaş'ı dinleyip düet yapan Avşar kızı sahnede adeta şov yaptı.

Bir ara eline gitar alıp çalan Avşar kızı, yakışıklı şarkıcı ile düet yaptı. Tenis raketiyle sahnede tempo tutan Avşar bir ara sahnede sandalyeye otururken; "Ben jüri koltuğuna oturayım o zaman" diyerek espri yaptı. Hülya Avşar, sesini beğendiği Soner Altuntaş'a mutlaka surette 'Yetenek Sizsiniz' yarışma programına katılması gerektiğini söyledi.

Hülya Avşar yakışıklı şarkıcı Soner Altuntaş ile düet yaptı.
Hülya Avşar bir ara gitarı eline alıp şarkılara eşlik etti
Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar samimi açıklamalar yaptı 

Fikret Orman'a bir şans daha vermeliler

13 Haziran da İzmir Tenis Turnuvası'nda Hülya Cup'ta tenis maçı yapacak olan sanatçı, kongre öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a destek verdi. Avşar; "Daha birisi yerine gelip tam oturmadan postalıyorlar. İstikrar olmayan yerde başarı olmaz. Asla inanmıyorum ben buna. Sporda istikrar şart. Fikret Orman'a bir şans daha vermeliler çünkü bir Beşiktaşlı olarak daha yerine yeni oturdu, bir sürü problemleri ayıkladı. Gel sen şimdi... olmaz." dedi.
Biz her yerde oynarız

İnönü Stadı'nın Haziran başında yıkılacak olmasıyla ilgili olarak tarihi bir stadın yıkılmasını nasıl buluyorsunuz sorusuna Avşar; "O konuda hiçbir yorum yapamayacağım, hangisi doğru bilmiyorum. Boşver, maçlar iyi geçsinde biz taşta da oynarız, her yerde oynarız" dedi.
Hülya Avşar TED Spor Kulübü'nde ki hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilisim