Düğün öncesi dini nikahı kıyılan Coşkun, mehir olarak Aslan'dan 10 tane birer kiloluk külçe altın istedi. Şarkıcının düğündeki gelinliği ise çok konuşuldu.

Aylin Coşkun ile Volkan Aslan, dün akşam nikah masasına oturdu. 20 kiloluk gelinliğini ile kameralara poz veren Aylin Coşkun, görkemli bir düğün töreni düzenledi.

Zaman zaman duygusal anlar yaşayan şarkıcı, bir ara gözyaşlarını tutamadı.

Öte yandan Aylin Coşkun'un dikkat çeken gelinliğinin 15 bin dolar (87 bin lira) olduğu öğrenildi.

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıldır beraber olduğu sevgilisi Volkan Aslan'la evlendi. Düğünden birkaç saat önce imam nikahı kıyılan Coşkun'un mehir olarak 10 külçe altın istemesi dikkat çekti.

Uzun zamandır bu düğüne hazırlanan Coşkun, 3 farklı gelinlik giydi. Şarkıcının ilk gelinliği tamı tamına 20 kilo. Coşkun'un ikinci gelinliğini ise ünlü model Gülşah Saraçoğlu imzalı. Gelinliğin fiyatı ise 15 bin dolar yani 87 bin TL. Yakın arkadaşı Hande Yener ile sahneye çıkarak düet yapan Coşkun ise yine 20 kilo ağırlığında payet ve püsküllerden oluşan bir elbise giydi.

İstanbul'daki lüks bir otelde yapılan düğüne sanat dünyasından da pek çok isim katıldı. Yıllardır bu düğünü bekleyen ünlü şarkıcıya kilolarca altın takıldı.

Volkan Aslan ve Aylin Coşkun düğün öncesi Vadistanbul'da alışveriş yaptı.

Editör: TE Bilisim