Dünyanın en önemli etkinlikleri arasında yer alan 68. Uluslararası Cannes Film Festivali’ne 18. kez güzellik sponsoru olan L’Oréal Paris; dünyaca ünlü yıldızları kırmızı halıda buluşturmaya devam ediyor. Göz kamaştıran dünya yıldızlarının Cannes kırmızı halısında tüm güzellikleri ile boy gösterdikleri festivale; L’Oréal Paris’in Türkiye’deki güzellik elçisi olan Azra Akın da ülkemiz için büyük anlam taşıyan 19 Mayıs 2015 tarihinde katılarak tescilli güzelliği ve zarafeti ile damgasını vurdu.
 
Dünyanın en önemli etkinlikleri arasında yer alan Cannes Film Festivali’ne 18. kez güzellik sponsoru olan L’Oréal Paris’in Türkiye’deki güzellik elçisi Azra Akın; 19 Mayıs 2015 tarihinde ilk kez Cannes kırmızı halısında yer almanın heyecanını yaşadı. L’Oréal Paris’in güzellik elçisi Azra Akın: “Göz kamaştıran dünya yıldızlarının Cannes kırmızı halısında tüm güzellikleri ile boy gösterdikleri bu festivalde; ilk kez L’Oréal Paris’in Türkiye’deki güzellik elçisi olarak katılıyor olmak hem kendi adıma hem de ülkem adına çok gurur verici. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün bizlere armağan ettiği ulusal bayramımızda kırmızı halıda yer alarak ülkemi temsil etmek benim için çok anlamlıydı. Tüm dünyaya Türk kadınlarının zarafetini, başarılı duruşunu ve özgüvenini gösterdiğimi düşünüyorum.” dedi. 
Tescilli güzelliği ve zarafetiyle öne çıkan Azra Akın’ı Cannes kırmızı halısına; saçta L’Oréal Paris’in global saç uzmanı Stéphane Lancien ve ekibi, makyajda ise makyaj tasarımcısı Charlotte Willer ve ekibi büyük bir titizlikle hazırladı. Stephen Lancien Azra Akın’ın L’Oréal Paris Excellence Intense yoğun ışıltılı 7.43 tarçın bakırı saçlarını şekillendirdi. Charlotte Willer ve ekibi tarafından Azra Akın’ın kırmızı halı makyajında kusursuz bir cilt görünümüne sahip olması için L’Oréal Paris Infaillable Fondöten kullanıldı. Azra Akın’ın çarpıcı bakışları L’Oréal Paris Wings Intenza maskara ve Matmatic eyeliner ile; dudakları ise L’Oréal Paris Color Riche ruj ile ön plana çıkarıldı.
Azra Akın’ın kırmızı halıdaki kıyafet seçimi ise dünyanın en önemli modacılarından olan Franco Kaufman aitti. Mücevher seçimimde ise Chopard markasını tercih etti.
Kırmızı halı seremonisi öncesinde L’Oréal Paris’in global güzellik elçisi Doutzen Kroes ile bir araya gelen Azra Akın; Doutzen Kroes ile güzellik sırları özelinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Dünya basını karşısında tüm güzelliği ile kırmızı halıda yerini alan Azra Akın; flaşlar ve spot ışıkları altında birbirinden büyüleyici pozlar verdi. Denis Villeneuve’nin Sicario filminin galasına katılan Azra Akın; Cannes kırmızı halı seremonisinde filmin oyuncuları Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin ve Jon Bernthal ile birlikte yürüdü.
Festival boyunca L’Oréal Paris resmi sosyal medya hesaplarını da ele geçiren güzellik elçisi Azra Akın, yaşadığı bu unutulmaz deneyimleri, heyecan dolu dakikaları ve kırmızı halı seremonisine hazırlanma sürecini canlı olarak paylaştı.
Azra Akın Cannes'da büyüledi.
Editör: TE Bilisim