Beren Saat, Beykoz Kundura’da yer alan sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy tarafından düzenlenen Pazar Sohbetleri’nin şubat ayındaki konuğu oldu! 17 Şubat Pazar günü Kundura Sinema’da, sevenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen söyleşide başarılı oyuncu, katılımcılarla oyunculuğa, deneyimlerine ve hayata dair neşeli bir sohbet gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en önemli, tarihi ve artistik platosu olan Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy; öğrencilerini sanatın birçok farklı alanında profesyonel hayata hazırlayan eğitimlerin yanı sıra kültür sanat dünyasının önemli isimleriyle Famelog Academy Pazar Sohbetleri başlıklı bir söyleşi serisi düzenliyor.

Her ayın üçüncü pazar günü düzenlenen Famelog Academy Pazar Sohbetleri’nin şubat ayındaki konuğu ise; “Aşk-ı Memnu”, “Fatmagül’ün Suçu Ne”, “Muhteşem Yüzyıl Kösem” gibi dev projelere imza atarak gerek Türkiye gerekse dünyanın pek çok ülkesinde ses getiren başarılı oyuncu Beren Saat oldu. Sevilen oyuncu, Kundura Sinema’da gerçekleşen ve yoğun ilgi gören etkinliktehem oyunculuğa, deneyimlerine ve hayata dair keyifli bir sohbete imza attı hem de katılımcıların sorularını yanıtladı.

Editör: TE Bilisim