Haberde, Beren Saat’in kendisi çocukken annesinden boşanan babası Hüseyin Avni Saat ile yıllardır konuşmadığı, babasıyla birlikte fotoğrafının dahi, şimdiye kadar hiç görülmediği vurgulanıyor.

İki ünlünün Şubat ayında gerçekleşen nişan törenlerini de aynı sebeple neredeyse hiç duyurmadan gerçekleştirdikleri anlatılıyor.

Ve babasının ulaşamayacağı, Kenan Doğulu’nun evinin bulunduğu Los Angeles’da evlenmeyi tercih ettikleri keydediliyor.

Haberimiz üzerine gazeteciler, Hüseyin Avni Saat’i arayıp bu konuyu sormuşlar. O da aynen şöyle konuşmuş:

"Çağırılmama gibi bir şey olur mu? İşlerimden dolayı gidemiyorum. İnşallah ikisi de çok mutlu olur"



Meslektaşlarımız unutmuş olmalı, Beren Saat’in babasına buradan biz şunu da soralım:

“Peki Hüseyin Bey, İstanbul’daki nişanda niye yoktunuz? Hem, kızınız meşhur olduğundan bu yana o kadar yıl geçti, niye birlikte tek kare fotoğrafınız ortaya çıkmadı?

Beren küçük bir çocukken annesi Ayla Hanım'dan boşandıktan sonra bir daha kızınızla hiç yan yana gelmediğiniz, kızınızın bunu özellikle istemediği doğru mu değil mi?

Kızınız şöhrete ulaştığından beri o kadar ‘Babalar Günü’ yaşandı niye tek satır Tweet, mesaj, haber, tek kare el öpme, ziyaret v.s fotoğrafı görmedik?

Madem aranızda problem yok, damat adayınız ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile tanışmadınız mı?

Bildiğimiz Kenan Doğulu kibar, yol yordam bilen, örf ve adetlere saygılı bir delikanlıdır. El öpmek için kızınızla birlikte yanınıza gelmediler mi? Aralarına girip tek kare olsun hatıra fotoğrafı çektirmediniz mi?

Bakın Sayın Hüseyin Avni Saat Beyefendi, elbette hayatın içinde her şey var. Bunları yaşıyor olmanız da normal. Çünkü evladıyla arası açık olan tek baba siz değilsiniz.

Ancak çok belli ki aranızda yaşanan bu kopukluğa sebep olan da sizsiniz. Ve bu sebeple alttan alıyor, kızınıza toz kondurmuyorsunuz. Fakat ne kadar saklamaya çalışırsanız çalışın, çabanız gerçeği perdelemeye yetmiyor.”

PABUCUMUN STARI

Kaynak: http://pabucumunstari.com/haber/7207/beren-saatin-babasina-soru-madem-oyle-nisanda-neden-yoktunuz.aspx

Editör: TE Bilisim