Hemen her şarkısı hit olan ve kısa bir süre önce sevenleriyle buluşturduğu yeni şarkısı “Uygun Adım” ile tıklanma rekorları kıran Berkay, ilk kez Açıkhava konseriyle sevenleriyle buluşacak.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 11 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Bu özel gece için aylardır hummalı bir çalışma yürüten, sahne şovları ve giyeceği takım elbiseler için titizlikle hazırlanan Berkay, unutulmaz bir konsere imza atacak.

Berkay ,bugüne kadar Madonna, Jaminoquai, Geri Halliwell, Luciano Pavarotti, Kylie Minogue ve Robbie Williams gibi birbirinden ünlü isimlerle çalışan İtalyan asıllı Luca Tommassini ‘ne ilk Açıkhava konseri tüm dans koreografisi ve sahne üzeri görsellerini teslim etmek için teklif götürdü.

Dünya çapındaki konserleri ve şovları sıkı takip eden Berkay, merakla beklenen konserinde dünden bugüne hit olmuş sevilen şarkılarının yanı sıra arabesk şarkılardan oluşan repertuarı ile tam bir müzik ziyafeti sunacak.
Editör: TE Bilisim