Başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç  yılbaşı öncesi alışveriş etkinliği için  fotoğrafçı Erman İştahlı’nın objektifine poz verdi.

Berrak Tüzünataç ‘‘Güçlü ve bu endüstrinin içinde tek başına varolmuş başarı kazanmış kadınlar ve onlarla işbirlikleri yapmak beni her zaman çok heyecanlandırıyor. Ayşegül hem tasarımcı hem de iş kadını kimliğiyle beğendiğim tanıdığım biri. Ben sert köşeli oversize tasarımları çok seviyorum, bu yıl Ayşegül’ün tasarımlarında da çok fazla var bu tavrı seviyorum. Siyah kocaman tuluma özellikle bayıldım’’ dedi.

Mybestfriends tasarımcısı Ayşegül Afacan Köksal, “ Berrak enerjisi ve beden dili ile tam bir Mybestfriends kadını. Lider, özgün, özgür, maskülen ama bir o kadar da feminen bir kadın var karşımda, ona baktığımda doğanın bir mucizesi gibi görüyorum. Tavırları ve aurası koleksiyonda ilham aldığım, doğadaki tüm elementlerin kadında hayat buluşunu ifade ediyor. ” dedi.

Mybestfriends, iconics’leri ve 2020 yeni sezon tasarımlarıyla yılbaşı öncesi sizlerle buluşuyor. 17 Aralık Salı günü Raffles İstanbul Zorlu Center’da saat 12.00’de geleneksel mybestfriends yılbaşı alışveriş festivali başlıyor.

Mybestfriends 2020 koleksiyonu 70’lerin mimarisi ve 80'lerin detaylarıyla tasarlandı. Kadının gücünü simgeleyen Mybestfriends stili bu sezon da gardırobunuzu yeni bir anlayış ile canlandırmayı vaat ediyor.

70’lerin özgür, asi ve zarif tarzı ile 80’lerin gösterişli, cesur, güçlü ve popüler stilinin klavuz olduğu Mybestfriends Sonbahar-Kış koleksiyonu maskülen ve kendine güvenen siluetler ön plana çıkartarak sürpriz kesimlerle zamansız şıklığı vurguluyor. Bayrağı taşıyan öncü kadınlardan ve minimalist mimariden ilham alınarak “daha az, daha çoktur” sloganıyla bütünleştirilerek tasarlandı.

Maskülen kesimleri feminen detaylarla yumuşatıp feminen parçaları ise maskülen kalıplarla bir araya getirerek konforlu lüksü yakalamanıza olanak sağlıyor. Özenle seçilmiş doğal elyaflardan üretilen kumaşlar, yünler, pamuklar ve ipekler modayı rahat ve şık hale getiriyor. Natürel tonlar zemini oluştururken buna eşlik eden renkler ise kiremit, lacivert, turuncu ve maviler…

Editör: TE Bilisim