Beyazıt Öztürk, Nisan ayında başlattığı Beyaz Show Avrupa Turnesi'nin ikinci ayağını geçtiğimiz akşam Almanya’nın Essen ve Ludwisburg şehirlerinde gerçekleştirdi.

Bülent Serttaş, Ziynet Sali, Oğuzhan Koç, İvana Sert ve İbrahim Büyükak’ın eşlik ettiği Beyaz, yine kendilerini izlemeye gelen gurbetçi vatandaşlarımıza konuklarıyla beraber kahkaha, müzik ve eğlence dolu dakikalar yaşattı.

Çiçeği burnunda evli Ziynet Sali'ye eşi Erkan Erzurumlu da sahnede eşlik etti. Evlenme teklifini nasıl aldığını seyircilerle paylaşan Sali ve eşinin sahnedeki performansları tüm izleyicilere romantik anlar yaşattı.

Beyazıt Öztürk’ün konuklarını ve kendisini izlemeye gelen binlerce seyircisine her zamanki gibi sürprizleri
vardı. Almanya’da yeşil sahalarda bizi gururla temsil eden Türk Milli Takımın genç yıldızlarından Kaan Ayhan’da bu sürprizlerden biriydi. Sahneye çıkışıyla büyük alkış alan Ayhan seyircilere imzalı futbol topu, Beyazıt Öztürk'e de imzalı Milli takım forması hediye etti.


Bülent Serttaş, Oğuzhan Koç ve Ziynet Sali’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara tüm salon eşlik ederken, İbrahim Büyükak da esprileri ve danslarıyla geceye renk kattı. Ayrıca İvana Sert'in 'Nemrudun Kızı' adlı türküyü seslendirmesi tüm seyircileri şaşırttı.



ANNESİNİ DE SAHNEYE ÇIKARDI

Beyaz’a Avrupa turnesinde annesi Nurten Öztürk de eşlik etti.

Turnenin ikinci durağı olan Ludwisburg'ta annesini sahneye davet eden Beyaz, en önde oturan seyircilerden annesine yerini verecek olan bir kişiyi programda konuk olarak oturtacağını söyledi ve o izleyiciyi program boyunca sahnesinde ağırladı.

Gurbetçi vatandaşlarımızla buluşmanın her zaman kendisini çok heyecanladırdığını söyleyen Beyaz, bir sonraki yılın takvimi üzerinde de önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim