Vogue dergisine ilk kez kapak olan siyahi kız olma özelliğini elinde bulunduran ve yaşına rağmen podyumların hala en çok aranılan mankenleri arasında yer alan Naomi Campell, tatile geldiği Bodrum’da, Billionaire Club’da düzenlenen partide görenleri kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Türkiye’nin ilk ve tek mega/giga yat kapasiteli marinası olmaktan öte sunduğu alışveriş, sosyal yaşam ve eğlence olanaklarıyla benzersiz bir yaşam merkezi olarak yenilenen Palmarina Bodrum’da bulunan Billionaire Club, benzersiz konseptiyle eğlenceye renk katmaya ve dünyaca ünlü starları ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay gerçekleşen açılış partisi ve yoğun istek üzerine ikinci bir parti için Billionaire Club’a tekrar gelen ünlü İngiliz R&B şarkıcısı Craig David’den sonra bu kez de güzelliği ile göz dolduran ve moda dünyasının peşinden koştuğu Naomi Campell, Billionaire Club’da eğlence dolu bir akşam geçirdi.
Etnik kökenleri, aldığı eğitim ve genç yaşında sahip olduğu başarı ve bugüne kadar koruduğu haklı şöhreti ile adından sıkça söz ettiren Naomi Campell tatil için Bodrum’u tercih etti. 30 Temmuz Salı günü Palmarina Bodrum içerisinde yer alan İtalyan Restoranı Cipriani’de yediği akşam yemeğinin ardından, ünlü gece kulübü Billionaire Club’da kendisi için özel olarak verilen partiye katılan Campell, daha öncede Türkiye’ye geldiğini ve her defasında çok mutlu ayrıldığını belirtti.
Ünlü İtalyan iş adamı Flavio Briatore’nin sahip olduğu, Türkiye’de ilk olarak The Istanbul Edition Hotel içerisinde açılan Billionaire Club ile İstanbul gece hayatına iddialı bir giriş yapmıştı. İstanbul’dan sonra kendine özgü eğlence tarzını Bodrum’a taşıyan Billionaire Club; en son teknoloji ses ve ışık sistemleri, İtalya’da özel olarak yaptırılan beyaz ve altın renklerin hakim olduğu tasarım ürünleri ve göz kamaştıran dekorasyonu ile Bodrum tutkunlarının gözde eğlence adresi olmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim