Kanal D muhabiri Hasan Kocabıyık hayatını İklime Pınar ile birleştirdi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde ki nikah töreninde çok sayıda ünlü isim ve medya çalışanları katıldı. Hasan Kocabıyık ve İklime Pınar'ın nikah şahitliklerini Türk Müziği'nin Divası Bülent Ersoy ile ünlü sunucu Burcu Esmersoy üstlendi. Kocabıyık'ı bu mutlu gününde Murat Dalkılıç, Linet, Mehmet Aslan, Doğuş, Nadide Sultan gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.
Bülent Ersoy, Hasan Kocabıyık'ın nikah şahidi oldu.
Nikah şahidi olduğu düğünde esprileriyle herkesi güldüren Bülent Ersoy, damada dönerek "Benim gibi afet bir hatun dururken, bu sıska hatunu mu aldın." dedi.
Ersoy "ben nikaha şahit olarak değil gelin olarak geldim" dedi.

Bülent Ersoy ve Burcu Esmersoy'un nikah şahitliğini yaptığı ve birçok ünlü ismin katıldığı, Kanal D muhabiri Hasan Kocabıyık'ın nikahı önceki gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşti. Nikaha Bülent Ersoy, damgasını vurdu. Nikah salonuna girer girmez, "Ben bu düğüne şahit olarak değil gelin olarak geldim, herkes ona göre davransın" dedi.
"BEN DURURKEN BU SISKA HATUNU MU ALDIN"

Nikah töreninin başlamasıyla beraber muzipliklerine devam eden Ersoy, "Benim gibi afet bir hatun dururken, bu sıska hatunu mu aldın Hasan! Allah seni bildiği gibi yapsın" dedi.
Nikaha siyahlara bürünmüş haliyle gelen Diva, gelin-damadın evet demeleriyle birlikte de bayılmış numarası yapması salonda bulunan herkesi kırdı geçirdi.
"BEN BÜLENT ERSOY'UM EN UFAĞI 5'İ BİR YERDE TAKARIM"

Nikah işlemleri sonrası takı törenine geçen Bülent Ersoy, "Ne takacağımı söylemek istemiyorum ama ben Bülent Ersoy'um en ufağı 5'i 1 yerde takarım" dedi.


Burcu Esmersoy ve Bülent Ersoy, Hasan Kocabıyık ve İklime Pınar'ın nikah şahitliğini üstlendiler.

Magazinsortie.com olarak İklime - Bülent Kocabıyık çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Editör: TE Bilisim