Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, ilk gece için göz alıcı “gümüş” rengi seçmişti. Sahneye adımını atar atmaz ise, hem salonda hem de sosyal medyadaki yorumlarda kıyafeti büyük beğeni aldı.

Nur Yerlitaş’ın hazırladığı kıyafet yarı değerli Swarovski taşlar, kristal taşlar ve kesme boncuk ile tam 1 ayda el işçiliğiyle teker teker işlenerek hazırlandı; kıyafetin etek ve kol uçlarına ise, Diva’nın şıklığını tamamlayan payetler işlenmişti.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN PİJAMA KIYAFET MODASINA UYDU VE RÖPTEŞAMBIR’LA CANLI YAYINA ÇIKTI!

Armağan Çağlayan, son dönemin “pijama kıyafet” modasına uyup, Merve Karabatak kombini ile, Sedef Çalarkan’ın hazırladığı röpteşambır ile jürideki yerin aldı.

“KIZILDENİZ” KENDİSİNİ CANLI YAYINDA GÖSTERDİ

Deniz Seki “yenilenme dönemi”ne girdiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. 15 kilo veren Seki, “Kızıldeniz” adını verdiği yeni görünümüyle, ilk kez Popstar 2018’de görücüye çıktı ve kızıl saçlarıyla çok beğenildi. Deniz Seki’nin smokini ise Hakan Akkaya imzalı idi.

POPSTAR 2018, TWİTTER TT LİSTESİNE 5. SIRADAN GİRDİ, PROGRAM BAŞLAYINCA 1. SIRAYA YÜKSELDİ VE TAM 6 SAAT TT LİSTESİNDE KALDI.

Popstar 2018’in canlı yayını başlamadan önce Türkiye Popstar 2018’i konuşmaya başladı ve Twitter’da tt listesine girdi.

Program başladığı an ise program, Trend Topic listesinde 1. Sıraya yükseldi.

JÜRİ ÇOK HEYECANLIYDI

Popstar 2018, ağız birliği etmişçesine jürisi teker teker heyecanlarını şöyle anlattılar:

Bülent Ersoy: “Mektebe ilk başlayan çocuklar gibi heyecanlıyım. 24 saattir uyumadım, bugün en son gündüz 12’ye kadar ayaktaydım, 13:00’de oturduğum yerde uyuya kalmışım, 13:30’da araba almaya geldi uyandım. Buraya da herkesten önce ben geldim, öğlenden beri hazırlanıyorum ama, kirpiğimi son dakika taktım.”

Deniz Seki: “İlkokula başlayan çocuklar misali çok heyecanlıyım. Anneciğime selam gönderiyorum. Çok güzel bir yarışma olacağını ümit ediyorum, çok eğleneceğiz, bazen hüzünleneceğiz.”

Armağan Çağlayan: “En sakin benim. Şehir şehir gezerken benim için yarışma başlamış oldu, ben yarın sabah için heyecanlıyım” diyerek reytinglerden bahsetti.

Can Bonomo: “Çok değerli büyüklerimle beraberim, hepsi heyecanlarını ilkokula bekleyen çocuklar gibi diyerek anlattı, ilk program yayınlandığında ben ilkokuldaydım. Umarım yüzünüzü kara çıkartmam” dedi.

BÜLENT ERSOY SALİH ZÜLÜFOĞLU’NUN PERFORMANSINDA SAHNEYE GÖZLÜĞÜNÜ ve NOTA KAĞITLARINI FIRLATTI

“Devlerin Aşkı” şarkısını okuyan Salih Zülüfoğlu’nun performansını çok beğenen Bülent Ersoy, yaşadığı coşku nedeniyle beğenisini sahneye gözlük kılıfını ve nota kağıtlarını atarak gösterdi. Yarışmaya Edirne’den katılan Salih Zülüfoğlu, Diva’nın coşkuyla tüm sahneye attıklarını toplayıp geri getirdi.

POPSTARLARIN YAŞI JÜRİNİN DİLİNE DÜŞTÜ

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: “TÜRKİYE’DE POPSTARLAR 40 YAŞINDA”

BÜLENT ERSOY ve DENİZ SEKİ: “TARKAN’IN YAŞI YOK”

Yarışmaya Adana’dan katılan Ayhan Candası’ın performansının ardından, yaşı konu edilince Armağan Çağlayan “Türkiye’de Popstarların hepsi 35’in üzerinde, 40 yaşında. Sizde Türkiye’de Popstar ortalamasında bir yaştasınız” dedi. Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan’ın sözlerini kabul etmeyip, “Nedenmiş o” deyince Armağan Çağlayan, “Murat Boz 33 yaşında, Tarkan 40’ı geçti” cevabını verdi.

Armağan Çağlayan’ın Tarkan örneğine karşı çıkan Deniz Seki ve Bülent Ersoy ise, aynı anda “Tarkan’ın yaşı yok” diyerek Armağan Çağlayan’ı susturdular.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: “BENİ CANAN KARATAY’A BENZETİYORLAR”

Popstar 2018’in ilginç ve esprili anlarından biri de Armağan Çağlayan’ın “Beni Canan Karatay’a benzetiyorlar, kendimi atacağım” demesiydi, cümleyi duyan Bülent Ersoy “evet benziyorsun” cevabını verince, salon kahkahaya boğuldu.

OSMANTAN ERKIR İLK GECE ELEME YAPMAKTAN SON DAKİKA VAZGEÇTİ!

Gecenin üçüncüsü Arzu Coşkun, ikincisi Kadir Bayram, birincisi ise Salih Zülüfoğlu olurken, Osmantan Erkır’ın isteği üzerine, ilk gece eleme yaşanmadı. Osmantan Erkır’ın bu kararına jüri de çok mutlu oldu.

Editör: TE Bilisim