Sosyal medya fenomeni ve çiçeği burnunda şarkıcı Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile birlikte Hisarüstü’nde görüntülendi.

Bir mekandan çıkan ikili burada gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Ciğerci, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı ve Bülent Ersoy ile aynı sahnede olmanın heyecanını aktardı.

Bülent Ersoy ile birlikte, ‘Kadınlar Matinesi’ konsepti kapsamında sahneye çıkan Ciğerci, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımın en güzel günüydü. Bülent Ersoy’un nasıl Diva olduğunu anladım. Sahneden sonra da devam ediyor. Biz sahneden sonra televizyonu açar, kim nerede ne yapmış diye bakarız. O devam ediyor.” dedi.

“GÖKHAN ÇOK ROMANTİK AMA BENDE GRAM YOK”

Gazetecilerin evlilik sorularına da yanıt veren Selin Ciğerci, çok çalıştıklarını belirtti ve “Görüşmüyoruz diyebilirim, Soyadım Çıra oldu sadece.” ifadesini kullandı. Sinemaya gideceklerini belirten ikiliden Selin Ciğerci, “Ben Recep İvedik 6’ya gitmeyi istiyorum ama Gökhan Mucize 2 Aşk ’yi izlemek istiyor. Gökhan çok romantik bende gram yok.” dedi.

Türk Sanat Müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, 20 yıl aradan sonra Samsunlu izleyicilerle buluştu. Ersoy'a sahnede Selin Ciğerci eşlik etti.

Editör: TE Bilisim