Diva "İtirazım var" diyerek girecek, Azra Akın'la birlikte inanılmaz bir dans show sunacak !

Pepsi’nin yeni reklam filminin tanıtımı için The Edition Hotel’deki Billionaire Club’da düzenlenen basın toplantısı, markanın yeni reklam yıldızları Azra Akın ve Bülent Ersoy ile PepsiCo İçecek Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem’in katılımıyla gerçekleşti. Pepsi’nin yeni reklam filminde muhteşem dans yeteneğini sergileyen Azra Akın’a, Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy muazzam sesi ve şaşkınlık yaratacak dansıyla eşlik ediyor.

Hakan Algül’ün yönetmenliğini üstlendiği reklam filminde rol alan Bülent Ersoy, Azra Akın’ın şan hocası rolünde karşımıza çıkacak. Reklam senaryosuna göre Bülent Ersoy, öğrencisi Azra Akın’ı dans provasında yakalar. Bülent Ersoy “İtirazım var” diye girdiği salonda Arza Akın’ın provalarını bölünce kendini inanılmaz bir dans gösterisinin ortasında bulur. Çok yakında ekranlarda olacak reklam filminin finalinde Azra Akın’ın verdiği Pepsi’yi içen Diva, Azra Akın ile birlikte inanılmaz bir dans gösterisi sergiler.
Reklam filminin kamera arkası görüntülerinin de izletildiği basın toplantısında Pepsi’nin yine iki büyük yıldızı bir araya getirerek ezber bozan bir kampanyaya imza attığını belirten PepsiCo İçecek Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem şöyle konuştu; “Yıllardır ülkemizde ve dünyada, Pepsi’nin yenilikçi, ezber bozan kampanyalarını, tüketicilerimizin hayranı olduğu dev isimlerle duyuruyoruz. Yine geleneği bozmayarak, 2002 yılında Dünya Güzeli seçilerek ülkemizi gururlandıran Azra Akın ve Türk müziğinin tartışmasız en büyük seslerinden biri olan Bülent Ersoy ile bu yıl da Pepsi’ye yakışan farklı işlere imza atıyoruz”.
Pepsi’nin mobil kampanyalardaki önceliğinin bu yıl da devam edeceğini belirten Deniz Aktürk Erdem, sözlerine şöyle devam etti: “Pepsi olarak yine yapılmayanı yapıyoruz. 2009 yılından bu yana sürdürdüğümüz mobil kampanyalarımızla, 12 milyon tekil katılımcıya 600 milyonun üzerinde konuşma sağladık. Bu seneki kampanyamızda da Pepsi’ciler sevdikleriyle doya doya konuşmaya devam edecekler”
Pepsi reklamında nefes kesen dansıyla adından söz ettirecek olan Azra Akın da görüşlerini şöyle dile getirdi; “Reklam filminde dans edeceğimi öğrenince çok heyecanlandım. Özellikle teklif Pepsi gibi bir dünya markasından gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Her şeyden öte, küçüklüğümden beri hayranı olduğum Michael Jackson, Madonna gibi dünya starlarının reklamlarında rol aldığı Pepsi gibi dev bir markanın yüzü olmak benim için çok heyecan verici. Reklam filminde Bülent Ersoy’un öğrencisini canlandırıyorum. Reklam filminin sonunda ikram ettiğim Pepsi ile Bülent Hanım da benimle birlikte dans etmeye başlıyor. Pepsi keyfi, dans keyfi ile birleşince ortaya çok güzel bir çalışma çıktı”

40 yıllık sanat yaşamında ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Bülent Ersoy ise “Pepsi fevkaladenin fevkinde bir kampanya yapıyor. Ben ki zor beğenen, çok seçici bir kadınım, Pepsi’nin bu kampanyasına bayıldım. Zaten Pepsi gibi bir dünya markasına da böyle bir kampanya yaraşıyor. Reklam çekimleri de kampanya gibi, fevkaledenin fevkindeydi” diyerek sonuçtan memnun olduğunu ifade etti.

Pepsi’den fevkaladenin fevkinde bir kampanya!

Pepsi’nin 15.06.2012 tarihine kadar devam edecek kampanyası ile tüm Pepsi 2.5 litrelik ürün kapaklarının altından çıkan şifreleri Turkcell, Avea ve Vodofone’dan 5757’ye gönderen tüketiciler ilk katılımlarında günlük 60 dakikalık konuşma kazanacaklar. Kampanya boyunca farklı bir günde ikinci katılımlarında günlük 90 dakika, üçüncü ve sonraki katılımlarında ise günlük 120 dakika konuşma fırsatını yakalayacaklar. Bu muhteşem kampanyaya katılmak için Pepsi’nin 2.5 litrelik şişeleri altındaki şifreleri 5757’ye mesaj atmanız yeterli!

Haber ve Fotoğraflar: Muharrem Erdemir
Editör: TE Bilisim