Türk Sanat Müziği'nin ‘Diva’sı Bülent Ersoy, yılbaşı gecesi Antalya Royal Seginus Otel’de sahne alacak. Bülent Ersoy, yılbaşı gecesi için tamamı özel taşlardan oluşan kıyafetiyle sahnede olacak ve kıyafetinin fiyatı ise dudak uçuklatan cinsten; tam 115 bin Türk Lirası.

31 Aralık gecesi Stone Group otellerinden Antalya Lara’daki Royal Seginus Otel’de sahne alacak olan Bülent Ersoy; benzersiz sesi ve yorumuyla misafirlerine hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor.

MODACI, DİVA İÇİN PARİS’TEN İSTANBUL’A GELECEK.

Benzersiz sesi ve yorumunun yanında, özel tasarım sahne elbiseleri ve takılarıyla Türkiye’de rakibi olmayan Bülent Ersoy, 31 Aralık gecesi misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. “Diva”nın yılbaşı galasında giyeceği özel kıyafet için modacı Rufat İsmayil, özel olarak Paris’ten İstanbul’a gelecek.

SOPHİA LOREN’İN MİLANO’DAKİ MODACISI DA DİVA İÇİN TÜRKİYE’YE GELMİŞTİ!

Paris ve Azerbeycan’da yaşayan modacı Rufat İsmayil’in Diva için Türkiye’ye geliyor olması özel bir durum ama, Diva için ilk değil.

1980 yılında Sophia Loren’in Milano’daki kürkçüsü, leopar kürkün dikim aşamasında, Ersoy’un gazino ve film çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle, dönemin ünlü modacısı Mualla Özbek vasıtasıyla yine Ersoytarafından İtalya’dan Türkiye’ye getirtilmişti.

Diva bu kez, yine dünya modasının genç temsilcilerinden modacı Rufat İsmayil’i, Paris’teki defilesinde görüp beğendiği kıyafetin kendisine uyarlanması için Paris’ten Türkiye’ye çağırdı. Kıyafetin ilk provası ise Pazartesi gerçekleşecek.

Editör: TE Bilisim