Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği Bircan Bali ve Ece Erken’in sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz’da bugün yine gündeme damga vuran konular masaya yatırıldı. Dün Özgür Masur’un defilesini izlemeye giden Burcu Esmersoy yine herkesin ağzını bir karış açık bıraktı. Eski eşi Berk Suyabatmaz ve sevgilisi Berrak Tüzünataç hakkında söyledikleriyle herkesi bir kez daha şoke etti. 

15 ay evli kaldığı Berk Suyabatmaz’dan sürpriz bir şekilde ayrılan Burcu Esmersoy eski eşi ve sevgilisi hakkındaki yorumlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Burcu Esmersoy’un eski eşi ve yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç sosyal medyada kar tatili fotoğraflarını paylaşmışlardı. Burcu Esmersoy bu paylaşımları beğenince rahatlığı çok konuşulmuştu. Özgür Masur’un defilesinde yaptığı beğenilere açıklık getiren güzel sunucu muhabirlerin “Düğünlerine gider misiniz?” sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşkına çevirdi. 

Burcu Esmersoy “Çağırırlarsa giderim” cevabıyla Söylemezsem Olmaz canlı yayınında topa tutuldu. Bircan Bali ve Ece Erken’in canlı yayında “Siz olsanız eski eşinizin düğününe gidermişiniz?” sorusuna takipçilerden ve izleyicilerden yorum yağdı. 

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Ece Erken ve Bircan Bali’ye Burcu Esmersoy hakkında ilginç yorumlar gelirken çarpıcı açıklamalarla renkli dakikalar yaşandı.  

Editör: TE Bilisim