Takvim gazetesinden Kahraman Durak'ın haberine göre, Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Berkay'la Akmerkez'in bebek odasından çıkarken çekilen fotoğrafları üzerine "O fotoğraflar bundan 4 ay önce çekildi. Kendisiyle 4 aydır görüşmüyorum" demişti. Asena Erkin ile Berkay'ın; İstanbul, Londra ve Tayland'dan sonra şimdi de Eylül'de Kuşadası'nda beraber olduğu ortaya çıktı.



FOTOĞRAFLAR 3 AY ÖNCESİNE AİT


Fotoğrafların çekildiği yer İzmirli işletmeci Tibet Özer'in Kuşadası Jade Beach Clup'teki düğünüydü. Berkay'la "4 aydır görüşmediğini söyleyen" Asena Erkin; 1 Eylül 2013 tarihinde yani bundan 3 ay önce ünlü popçuyla aynı yerdeydi. Fotoğraflarda görüldüğü gibi Asena Erkin; gece boyu çok neşeliydi. Bir ara Berkay eline mikrofonu aldı; Erkin ise omzuna takıp çaldığı davuluyla kendisine eşlik etti.



CANER AYNI TARİHTE KAMPTAYDI


İşin en ilginç yanı ise Asena Erkin'in kullandığı isimdi. 'Ercan Akgül' imzasıyla Yeni Asır'da yer alan haberde güzel tasarımcının fotoğrafının altına "Ceren Atalay" ismi yazıldı. Asena Erkin'in düğünü haber yapmak için kendisine adını soran basın mensuplarına neden "Ceren Atalay" ismini verip evlenmeden önceki soyadını kullandığı merak konusu oldu. Bu arada Asena Erkin ile Berkay'ın düğünde eğlendiği 1 Eylül 2013'te; Caner Erkin ise Hollanda maçı öncesinde Milli Takım'ın kampı için İstanbul'daydı.



YER: Kuşadası

TARiH: 1 Eylül 2013


İzmirli ünlü işletmeci Tibet Özer'in Kuşadası Jade Beach Clup'teki düğünü; Yeni Asır gazetesinde genişçe yer buldu. Düğüne; Berkay'ın yanı sıra birçok başka ünlü isim de katıldı.



KOD ADI CEREN

Süper mini kırmızı kıyafeti ve neşesiyle düğüne damga vuran Asena Erkin; o dönem şimdiki kadar popüler değildi. Güzel tasarımcı; düğünü haber yapmak için adını soran gazetecilere ismini "Ceren Atalay" olarak verdi. Asena Erkin'in fotoğrafı da bu isimle Yeni Asır'da yer buldu. Bu arada hatırlatalım; 'Atalay' Asena Erkin'in evlenmeden önceki soyadı!



AVM GEZDİLER!


Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Hanım, haklarındaki iddiaların ardından önceki gün ortaya çıktı. Önce Nişantaşı City's'e giden çift; ardından soluğu Zorlu Center'da aldı. Yeni evleri için alışveriş yaptıklarını söyleyen Erkin çifti, iddialı kıyafetleriyle yine dikkat çekiciydi. (TAKVİM İnternet sitesi)
Editör: TE Bilisim