TV8'de ekranlara gelecek olan 'Bana Baba Dedi' dizisi için gün sayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin önceki gün Aqua Florya Avm'de görüntülendi. Yalnız başına çıktığı alışveriş turunda sıkı bir alışveriş yapan Tanrısevsin elinden bir an olsa dahi ne telefonunu, ne de çikolatasını düşürdü. Alışveriş sonrası sorularımızı yanıtlayan güzel oyuncu, çikolatasının hatırlatılması üzerine '' Günde en az bir çikolata yiyerek kendimi ödüllendiriyorum açıkcası, Bir yere giderken mutlaka çantamda bir çikolatam olur'' dedi. Dizinin yayın tarihiyle ilgili sorularımızı da yanıtlayan güzel oyuncu, ''Nisan'ın ilk haftası ekranlara gelmiş olur. Çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Çekimler çok eğlenceli geçiyor. Sağolsun Eser, İbrahim ve Oğuzhan'ın sayesinde gülmekten karnımıza ağrılar giriyor'' dedi.
Yağmur Tanrısevsin elinde çukulatası ve telefonuyla görüntülendi. Güzel oyuncu sorular üzerine çukulata yiyerek kendisini ödüllendirdiğini söyledi.



ZAHİDE YETİŞ- CEM ARISOY

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren güzel sunucu Zahide Yetiş önceki gün eşi Cem Arısoy ile Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Uzun bir süre alışveriş yaparak eşini hediye yağmuruna tutan Cem Arısoy hediyeleri yardımcısıyla arabasına koydurmasının ardından Tribeca restorana geçerek denize karşı eşiyle birlikte yemek yedi. Yemek sonrası sorularımızı yanıtlayan Zahide Yetiş şöyle konuştu; ''Program arası alışverişe geldik eşimle beraber çok mutluyum Cem bugün beni hediyeye boğdu sağ olsun'' diyerek alışveriş merkezinden ayrıldılar.


Yağmur Tanrısevsin doğal haliyle yürüyüş yaparken görüntülenince bir hayli şaşırdı.
Editör: TE Bilisim