Kotex’ten Demet Evgar ile birlikte
üç yeni viral video
 
Pek çok kadın özel günlerinde rahatsız ve endişeli hisseder ve bu rahatsızlıklarını giderebilmek için kendine bazı kurallar koyar. Kotex ile kadınların özel günlerinde kendilerine koydukları kuralları kaldırmak için bir araya gelen Demet Evgar, kadınların bu dönemde karşı karşıya kaldığı zorlukları eğlenceli videolar ile gözler önüne sermeye devam ediyor.
 
Kadınlara ihtiyaçları olan rahatlık ve korumayı bir arada sunarak özel günlerini güvenli ve endişeden uzak bir şekilde geçirmelerini sağlayan Kotex, marka yüzü Demet Evgar ile birlikte kadınların özel gün davranışlarını birbirinden eğlenceli üç yeni viral video ile paylaşıyor.
 
Yeteneği ve mizah anlayışıyla yer aldığı projelerde izleyicileri güldüren Demet Evgar, Kotex ile işbirliği çerçevesinde de birbirinden keyifli 3 viral videoda yer aldı.
 
Demet Evgar ile birlikte çekilen viral videolar, Kotex’in hazırlamış olduğu www.kurallarikaldir.com mikro sitesindeözel günlerinde uyguladıkları kurallarını paylaşan 5 bin kişi arasından seçildi. Birinci seçilen kuralın sahibi Seren Nur Öztürk ise Demet Evgar ile birlikte videoda rol alma şansını elde etti. Birinci seçilen videoda, arkasını kontrol etmek için çözümü fotoğrafını çekmekte bulan Demet Evgar’ın eğlenceli görüntüleri yer aldı. Özel gününde fazla hijyenik ped taşımak için küçük çanta yerine büyük çanta tercih eden Seçil Düvenci’nin ve özel gününde hışırtılara karşı anlamsız sesler çıkartarak önlem alan Sevda Bayar’ın kuralları da ikinci ve üçüncü olarak Demet Evgar tarafından canlandırılan diğer kurallar oldu.
 
Viral videolar ile ilgili Demet Evgar: “Her kadın özellikle özel günlerinde rahat ve konforlu hissetmek ister. Yeterli güvene sahip olmayan kadınların ise bir takım kuralları vardır. Kotex ile işbirliğimiz çerçevesinde, kadınların özel gün davranışlarını ele alan eğlenceli videolar çektik. Videolar ile aslında özel günlerin ne kadar kısıtlayıcı olabileceğini gösterdik. Abdülbaki Yavuz Yönetmenliğinde çektiğimiz videoların çekimlerinde de videolar kadar eğlenceli vakit geçirdik. Videolardaki zor durumlar ile karşı karşıya kalmamak için tüm kadınları kuralları kaldırmaya davet ediyorum” dedi.
 
Favori videolar arasında yer alması beklenen Kotex Kuralları kaldır videoları, www.kurallarikaldir.com’dan izlenebiliyor.

Reklam Künyesi
Reklamveren: Kimberly Clark Türkiye
Ürün: Kotex
Reklamveren Yetkilileri: Deniz Gürler Utkutan, Caner Kırateli
Kreatif Reklam Ajansı: Ogilvy & Mather İstanbul 
Dijital ve Sosyal Medya Ajansı: Ogilvy & Mather İstanbul
Medya Ajansı: Mindshare
Prodüksiyon Şirketi: Hacıyatmaz Film
Yönetmen: Abdülbaki Yavuz
Müzik: Berke Taşar
 
Editör: TE Bilisim